Torsdag 11/7

11 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar tag i ett projekt som har med hemmet att göra. Det handlar om att hjälpa en släkting att bli klar med något som dragit ut på tiden. Du är bättre på att styra upp och driva saker framåt än din släkting. Du blir lite extra glad när en vän hör av sig, ni brukar inte skriva så ofta.

Oxen 20/4-20/5

Att säga nej är enkelt, men kanske inte det bästa i just det här fallet. Ta ett steg tillbaka och fundera en vända till. Kanske finns det ett sätt att lösa det här dilemmat utan att säga nej. Dina ansträngningar kommer att löna sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du diskuterar en hel del med en släkting idag. Ni är inte överens på särskilt många punkter, men det finns en sak som ni har gemensamt och idag så rör dina diskussioner den här punkten. Du har insett att både du och din släkting kan vinna mycket på att samarbeta.

Kräftan 21/6-22/7

Du får nog av att en vän ständigt pikar dig för att du är så dramatisk. Kräftan styr av Månen vilket gör dig extra känslig, särskilt nu när Månen påverkan är större än vanligt. Först tar inte din vän ditt utbrott på allvar, men sen inser hen att hen har gjort fel och ber om ursäkt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att återigen börja lita på sitt hjärta. Du är tillbaka där du var i höstas när det gäller dina känslor, men den här gången är de mer intensiva än tidigare. Du känner att den person du håller mest av är på väg ifrån dig och det driver dig till vansinne. Du måste agera nu, våga visa känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men den blir trevlig och lagom intensiv. Under den här dagen lär du dig flera nya och intressanta saker som har med ett praktiskt ämne att göra. Kvällen bjuder på lite inspiration.

Vågen 23/9-22/10

Du vill bara kunna visa vad du känner utan att det blir en stor sak, men du inser att livet sällan är så enkelt. Du hamnar i en situation där din öppenhet blir ditt fall samtidigt som det också blir starten på något nytt och vackert.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är läge att välja, men du är fortfarande osäker på vilken väg du ska ta Det är så många faktorer du bör väga in innan du fattar det avgörande beslutet. Kanske ska du ge dig själv lite mer tid att fundera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska bra. Du tillbringar den med familjen och du lyckas lägga dina personliga problem åt sidan och bra ha trevligt. Idag flirtar en ny bekantskap med dig och det upplever du som väldigt smickrande.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir riktigt avslappnad. Du orkar knappt röra dig om du inte måste. Dagen handlar om att hämta energi och att våga helt gå upp i nuet utan att oroa dig för vad du missar. Kvällen blir inspirerande och lite galen.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen passar du på att utforska lite nya områden. Du blir ofta rastlös oavsett om det är lugnt på jobbet eller du är på semester. Du behöver få röra på dig och du behöver få lite nya influenser. Kvällen bjuder på god mat och trevlig konversation.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en förhållandevis dramafri torsdag där du fokuserar på jobbet och på hemmet. Du vill vara ifred med dina tankar och det får du vara idag. Det kommer ta tid att reda ut vad det är du känner så det är viktigt att du unnar dig den tid du behöver.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons