Fredag 12/7

12 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar inga enkla vägar ut just nu men det beror på att du gillar att utmana dig själv på olika sätt. Ju hårdare du driver dig själv ju större tillfredsställelse känner du på kvällen. Du har hittat den perfekta vännen att tävla med så nu är du verkligen nöjd.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en del att göra den här dagen så det gäller att du inte kommer efter. Det är många saker som ska hinnas med men det blir ändå roligt och lärorikt. Idag får du se nya saker som ger dig vissa perspektiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ingen tvekan hos dig utan du kastar dig in i de olika utmaningarna bara för att du vill och kan. Det blir en härlig dag och en ännu härligare kväll. Kvällen handlar om vänskap som bygger broar och att förstå olika bakgrunder.

Kräftan 21/6-22/7

Ta det lugnt och samla kraft. Du kommer att behöva den för intrigerna i din bekantskapskrets tätnar och trots att du kanske inte är direkt inblandad så kan det bli svårt att hålla sig utanför. Kvällen bjuder på många skratt och en hel del roliga kommentarer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt irriterad på de flesta vänner som du umgås med. Det finns bara några få som du orkar med och dem träffar du i den mån de är hemma. Dagen handlar om att ta hand om sig själv och om att bygga på en relation även om den är på avstånd just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du försöker förneka att du gjort ett fel, men det är rätt så uppenbart så det är bara att erkänna. Det ser alltid bättre ut att vara ärlig än att försöka sopa felen under mattan. Dessutom rimmar det bättre med din natur att stå för vad du gjort.

Vågen 23/9-22/10

Ibland behövs det lite mer lugn och ro och idag är det en sådan dag. Du stör dig på höga ljud och jobbiga människor. Det är en klok idé att hålla sig lite för sig själv när du är på det här humöret. På kvällen möter du en äldre person som ger dig svar på vissa frågor.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns begränsningar och det finns möjligheter så låt inte begränsningarna avgöra vad du kan idag utan låt istället möjligheterna styra dina beslut. I övrigt en härlig och kreativ fredag med betoning på goda gärningar och omtänksamhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du styr inte över dina känslor lika lite som din vän styr över hens. Det är bara att acceptera att ibland är det svårt att mötas även om man vill. Ni tycker så olika i så många frågor att det blir en tuff relation för er båda. Ibland behövs det mer än bara vänskap, det behövs en djupare förståelse.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är omedveten om alla intriger omkring dig trots att du faktiskt är indragen i en del av dem utan att veta om det. Din person upprör, fascinerar och attraherar olika personer och det skapar känslostormar. Själv nöjer du dig med att njuta av nuet helt omedveten om omvärlden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du satsar på en utflykt av det lite udda slaget idag. Det finns något som du länge velat se och idag dyker möjligheten upp. Det blir en annorlunda, rolig och utvecklande dag där du lär dig ett och annat om dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du håller god min i elakt spel. Du är inte den som låter dig manipuleras även om du på ytan kan verka foglig så har du stenkoll på vem som gör vad och hur långt du tänker låta visa personer gå innan du säger ifrån. Idag saknar du någon som är bortrest väldigt mycket.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons