Lördag 13/7

13 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att vara ödmjuk och erkänna sina fel, något som du är ganska värdelös på. Väduren gillar inte att vara svag eller visa att hen har brister så det här är en nyttig läxa för dig. Eftermiddagen blir härligt harmonisk.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött idag, men ändå entusiastisk för en utflykt eller en kortare resa. Du känner att miljöombytet gör dig gott och du hoppas på att kunna vila lite under själva resan. Kvällen handlar om att säga nej och om att säga ja till olika saker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas erkänna att du är besegrad av en kollega och det ger dig en sur smak i munnen hela helgen. Normalt sett är du ingen dålig förlorare, men i just det här fallet så vill du verkligen vinna bara för att trycka till din kaxiga kollega lite extra.

Kräftan 21/6-22/7

Du bekräftar för en kompis att du är ledsen för att du inte kan vara med en person så mycket som du skulle vilja just nu. Hen blir lite förvånad över hur starkt du känner för den här personen.  Kvällen handlar om att öppna upp sig och om att vara förtrolig med en nära vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är stark motståndare till all form av fysisk aktivitet idag och vill helst bara ligga hemma äta onyttigt och titta på film. När en vän förslår att ni ska ses kommer du med alla möjliga ursäkter för att slippa, men hen tränger sig ändå och du blir du förbannad på riktigt.

Jungfru 23/8-22/9

Hur mycket du än försöker så kan du inte förneka att det är ganska skönt att vara helt ledig idag. Du kanske till och med håller dagen så fri att du kan improvisera vilket är väldigt ovanligt för den strukturerade Jungfrun. Idag känner du dig lite vild.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en underbar dag där du är kreativ och inspirerad av naturen. Sommaren är verkligen din tid och just nu njuter du i fulla drag. En händelse tar en överraskande vändning under eftermiddagen. Kvällen bjuder på värme och närhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet vad du vill och du sticker inte under stol med dina åsikter idag. Det är bra att du är bestämd men det är ännu bättre om du kan kompromissa för då kommer det att bli riktigt bra. Visst har du vettiga åsikter, men det är det många som har.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är bättre att ta det lugnt och koppla av idag än att försöka få till det där samtalet. Risken är stor att du skjuter dig själv i foten genom att lyfta ett så känsligt ämne utan att först ha tänkt igenom vad du ska säga, din ståndpunkt i ämnet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör den här lördagen för du ger dig iväg mot nya terränger. Du hittar nya vänner och bygger ännu starkare band med både familj och din gamla bekantskapskrets. Idag får du en komplimang som värmer ända in i hjärtat. Du blir riktigt lycklig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ger dig ut på ett äventyr idag och det har du sett fram emot de senaste dagarna. Det finns en rastlöshet i ditt tecken som gör att du blir lite irriterad om du blir fast på samma ställe för länge. Idag träffar du nya, spännande och inspirerande människor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bestämmer dig för att strunta i moral och etik och tala fritt ur hjärtat. Det du känner är så strakt och det växer bara ju mer du försöker att undantrycka det. Du måste få lätta ditt hjärta oavsett konsekvenserna, för du vet att det kommer att bli konsekvenser.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons