Söndag 14/7

14 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir härligt lat, du unnar dig verkligen att få slöa ordentligt. Under den här dagen möter du flera personer som får dig att inse att du gjort rätt val i höst och att du faktiskt kan luta dig tillbaka och njuta av nuet, sommaren och vänskapen.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig på ett strålande humör och du njuter varje minut den här dagen. För dig handlar söndagen om att hämta energi och inspiration från livet och från nuet. Det blir en målande dag med färgstarka upplevelser och härliga, minnesvärda måltider.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du testar en släktings tålamod idag och du tycker nog att det är roligare än vad din släkting gör. Hen blir galen på att du alltid ska provocera och locka fram hens sämsta sidor. Kvällen bjuder på härliga nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du ta det lugnt och bara vara utan vänner, bekanta och familj. Det är sällan som Kräftan är osocial, men ibland händer det att du behöver få en dag eller i alla fall ett par timmar helt själv för att komma ikapp mentalt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Av någon anledning börjar du skriva med en vän som är bortrest och du inser hur mycket du saknar den här personen. Hens värme, torra humor och framförallt raka ärlighet får dig på gott humör. Eftermiddagen handlar om din familj.

Jungfru 23/8-22/9

Att bli allt för säker på sig själ kan vara farligt den här söndagen. Du ska ha självförtroende, men du ska också vara medveten om dina brister om vad som kan gå fel. Jungfrun brukar kunna vara objektiv, men nu influeras du av det kaxiga Lejonet och då får du lite hybris.

Vågen 23/9-22/10

Gäster och kläder luktar illa efter tre dagar, det är något som du håller hårt på därför börjar du bli irriterad på en släkting som inte riktigt vet när hen bör ge sig hem igen. Helt ärligt så är ditt tålamod med den här släktingen mer tre timmar än tre dagar. Hen retar alltid upp dig på något sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gillar att skvallra, men bara om det är om roliga saker. Tråkigt skvaller eller skadligt skvaller försöker du strypa innan det växer sig för stort. Idag får du höra ett rykte som verkligen oroar dig och som du börjar forska i.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen handlar om att vara med familjen och att umgås med den du tycker bäst om. Det blir en rolig och inspirerande dag där du faktiskt glömmer alla problem och alla tvivel som du går och bär på. Kvällen handlar om möten.

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter i fulla drag av allt det nya som du ser och upplever just nu. Du har insett att du faktiskt tycker det är inspirerande att se nya miljöer och träffa lite udda människor. Idag har du tät kontakt med en vän som får uppleva det du upplever genom dig och dina referat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ställer till det för dig själv idag. Du tar fel vägar, fattar förhastade beslut och får ta konsekvenserna av det och göra om och göra rätt. Trots alla bekymmer blir det en underbar och inspirerande söndag full av upplevelser.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du höra och se många nya saker och det får dig på gott humör. Även om du inte reser rent fysiskt idag så ger du dig iväg på en inre resa eller en guidad resa hemifrån. Det blir en rolig dag där du utmanas att tänka annorlunda.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons