Måndag 15/7

15 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du hitta olika alternativ till en lösning på ett dilemma. Det är kanske inte så enkelt som du vill framställa det, men du vet att om du ger det tid och tålamod så kommer du till sist att hitta rätt lösning på problemet.

Oxen 20/4-20/5

Det finns mycket du blir irriterad på idag, men när det sker ett miljöombyte så mår du bättre. Du känner att du lugnar ned dig och kommer i balans. Under den här dagen lyckas du väcka liv i en gammal förälskelse utan att du själv märker av det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara väldigt resonabel, men idag så vill du varken kompromissa eller lyssna på logiska argument. Du vill följa ditt hjärta och ditt hjärta går tvärs emot vad ditt förnuft säger är det enda rätta.

Kräftan 21/6-22/7

Du har aldrig varit den som ger upp eller tröttnar, i alla fall inte när det kommer till kärleken. Idag så har du insett hur mycket du verkligen vill vara tillsammans med den du är förälskad i och du tänker inte ge dig innan du når ditt mål. Har du ett förhållande så öser du kärlek över din partner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör idag. Du har fått en frist från en person som ständigt ligger på och vill vara med dig, men som du inte riktigt klarar av i för stora mängder. Idag handlar det om arbete, kompisar och att bara njuta av livet.

Jungfru 23/8-22/9

Du stöter på problem när du ber en kollega om hjälp idag. Hen visar sig vara ovillig att ställa upp och du blir rent ut sagt förbannad över hens beteende. Den här kollegan är väldigt egoistisk och det märks tydligt idag.

Vågen 23/9-22/10

Du inser att går lite för långt när det gäller att sporra en kompis att prestera. Det här är inte din kamp, men du tar den nästan personligt. Kvällen handlar om att lyssna på en släkting och hjälpa hen med ett problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du inser att det kommer att bli stressigt de närmaste dagarna, men det accepterar du med glädje eftersom det här är ett val som du gjort frivilligt. Det blir en ganska intensiv, påfrestande men väldigt givande dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du anar att något som du vill hålla fast vid är på väg att ta slut. Det kan vara ett förhållande, en vänskapsrelation eller ett intresse du har. Oavsett vad det är så inser du att det inte finns så mycket du kan göra utan du måste acceptera vad som är på väg att ske.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är förvånad över vissa nyheter som du får idag. Det här är kanske vad du haft på känn, men inte velat medge för dig själv. Trots att det är dåliga nyheter för en vän så kan du inte hjälpa att du innerst inne blir lite glad eftersom det ändrar förutsättningarna för dig, om inte nu så på sikt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör den här första dagen i veckan. För dig innebär den här dagen nya upplevelser och nya vyer. Du är pigg trots bristen på sömn de senaste dagarna och du skämtar och får alla på gott humör.

Fiskarna 19/2-20/3

Du lyssnar enbart på ditt hjärta och ditt hjärta säger att du ska göra ett annat val än det som är det uppenbara. Du har länge insett att dina känslor för en viss person har blivit starkare och starke och nu inser du att de känslorna inte avtar även nu när ni är isär. Det får dig bara att längta ännu mer.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons