Tisdag 16/7

16 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du möjligheten att arbeta på ett litet annorlunda sätt. Det här är en chans att växa så ta den. Under dagen får du också se hur mycket du kan förändra din situation med väldigt små medel. Det handlar bland annat om att söka kontakt lite mer aktivt.

Oxen 20/4-20/5

Idag försöker du att släppa alla tankar på problem och allt grubbel. Just nu är det nuet som gäller så tar du alla jobbiga saker en annan dag. Det blir en bra, men intensiv dag som kan vara påfrestande under vissa stunder. Kvällen bjuder på en ren lyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar dig själv lite på för stort allvar just nu. Försök att slappna av istället och ha lite kul. Den här dagen handlar om att hålla en jämn nivå rakt igenom och inte tappa fokus så lätt. På kvällen får du möjlighet att visa en släkting lite extra uppskattning.

Kräftan 21/6-22/7

Du är vilsen idag. Du har längtat efter en viss person och ju närmare dagen kommer då ni ska ses ju mer nervös blir du. Du lägger in alldeles för mycket betydelse i ett enkelt möte. Slappna av och var som du brukar så kommer du att charma din vän. Kvällen handlar om att visa respekt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska irriterad på flera personer just nu så du ser till att hålla dig lite för dig själv. Det har blivit för intensivt för din smak på sista tiden och nu behöver du ett break. Under dagen får du goda nyheter beträffande en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan säger ifrån på skarpen, men när du väl gör det så lyssnar alla. Idag är en sådan dag då du fräser ifrån ordentligt eftersom en vän går för långt i sina provokationer. Ibland kan du tycka det är kul med att diskutera, men inte idag.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att nå långt och om möjligheter. Det blir en intressant och utvecklande tisdag där du lära dig många nya saker. En konflikt fångar ditt intresse. Du blir alltid nyfiken på vad människor är osams om och du vill gärna medla.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska fängslande tisdag som handlar om att hålla kontakten och om att inte släppa taget även om det ibland kan vara svårt. Minnen från det förslutna hemsöker dig och får dig att vilja gå vidare, men vissa saker är värda att kämpa för.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att förstå dig på din vän. Hen är på et strålande humör ena minuten och då finns det ingen som är mer omtänksam och underbar. Nästa sekund drar hen sig inom sitt skal och då går det inte att nå fram. Vissa dagar vill din vän inte ens ses och du vet inte hur du ska hantera situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska intensiv dag och en ännu mer intensiv kväll. En person som saknat dig, antingen för att du varit borta eller att hen har varit bortrest insisterar på att ni ska ses. Du har inte hjärta att säga nej och det är bra, det blir en riktigt rolig kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt idag. Det finns ingen anledning att stressa. För dig är det viktigt att fånga ögonblicket och att varken tänka för långt fram eller grubbla över det som varit. Idag diskuterar du och en släkting vissa framtidsutsikter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rädd, irriterad och väldigt lynnig idag. Du känner att du håller på att förlora greppet om det du har och du är inte ens säker på vad du vill längre. Du trånar efter något som ligger precis utom räckhåll för dig och ju svårare det känns att få det ju mer intensivt blir passion.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons