Onsdag 17/7

17 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du kommer att förlora ett vad men du tar det ganska lugnt eftersom det är kriget och inte slaget du vill vinna. Din plan är långsiktig och att du stöter på ett och annat bakslag är en del av din plan.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite oroad över något som du hör eller lägger märke till idag. Det är egentligen inget som är påtagligt, mer en känsla du har av att det kommer att bli problem, men att det inte finns något du kan göra för att förändra situationen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är så väldigt försiktig i dina yttranden idag att din vän inte vet vad du försöker säga. Var lite mer rak och sluta linda in allt som kan vara jobbigt i bomull. Du behöver inte skydda dina vän, hen kan ta till vara på sig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar ett steg i rätt riktning idag när du stöttar och tröstar en vän som har problem. Hens situation hjälper dig på sätt och vis att förstå problemets kärna och gör det enklare för dig att planera framåt. Kvällen blir rolig och lite sentimental.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ivrig på att för höra alla smaskiga detaljer i det senaste skvallret. Du hade faktiskt inte kunna gissa hur situationen skulle utveckla sig, men nu, så här i efterhand så är det rätt så försåtligt. Du inser att det här dramat för alltid kommer att förändra vissa vänskapsband.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland är det bättre att ta ett steg tillbaka och få perspektiv än att försöka att se helhetsbilden på nära håll. Idag får du höra rykten om en chef som du på sätt och visa hoppas på är sanna. Kvällen ger dig lite saker att fundera på.

Vågen 23/9-22/10

Du har vanan att säga ifrån trots att det egentligen inte ligger i din person att vara så här bossig. Just nu så måste du ta kommandot om vissa saker ska lyckas annars så kommer allt att fallera. Kvällen bjuder på en överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite försiktig när du kritiserar en vän som är känslig just nu. Det vet att hen behöver den feedbacken, samtidigt så vill du muntra upp och inte sänka hen. Försök att ta varje negativ kommentar med två positiva.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är irriterad på dig själv att du inte insåg tidigare vad det var som var på väg att ske. Skyttar brukar inte vara blåögda, men i just det här fallet så har du valt att ignorera de mest uppenbara signalerna. Ibland vill man inte se.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har insett att ju mer du tränger undan det du känner ju starkare blir känslorna och nu vet du varken ut eller in. Den här dagen grubblar du en hel del. Du försöker stöta bort något som du egentligen vill ha, men som är moraliskt fel men du inser att du är för svag för att säga nej.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är sprallig och uppåt idag. Det finns något härligt och väldigt positivt i ditt tecken. Du märker inte ens att en vän eller släkting är lite tyst utan du njuter till fullo av nuet. Det blir en äventyrlig och annorlunda dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara väldigt övertygande när du vill och idag har du bestämt dig. Du vet att det ligger många hinder i vägen för att du ska nå fram till en viss person, men du är övertygad om att du kommer att lyckas och du har allt tålamod i världen när det gäller just hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons