Torsdag 18/7

18 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen gör du ett aktivt val som kommer att påverka dig under en längre tid. Det verkar inte så stort när du väl gör det, men sedan inser du att det faktiskt kommer att bli avgörande på många sätt. Under eftermiddagen får du chansen att visa en vän en rolig nyhet.

Oxen 20/4-20/5

Du vägrar att vara aktiv den här torsdagen. Du arbetar på i ett lugnt tempo eftersom du låter händerna jobba medan tankarena vandrar fritt. På sätt och vis är det här ett bra sätt för dig att bearbeta vissa saker som du grubblar på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att tacka nej till ett väldigt frestande erbjudande eftersom du vet att du inte kommer kunna utnyttja det på rätt sätt. Det är starkt av dig att fatta det här beslutet trots att du så gärna vill säga ja.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig men intensiv. Du vill inte släppa din vän utom synhåll eftersom du är rädd att hen ska försvinna igen. Just nu klarar du inte av fler separationer oavsett om det är kortvariga eller lite längre. Kvällen handlar om att visa känslor lite mer öppet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en massa roliga skämt på lager, men idag lägger du dem åt sidan för att vara allvarlig. Du vill inte skoja bort den här stunden eftersom den betyder så mycket för dig. Du är inte van att visa vad du känner så öppet så det blir lite jobbigt för dig, men det är värt det eftersom du uppnår ditt mål.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns olika begränsningar i de val du har idag, så det gäller att du väljer klokt. Du måste tänka både på nuet och framåt. Ibland kan det vara svårt att se skogen för alla träd så är fallet idag. Försök att tänka praktiskt.

Vågen 23/9-22/10

Du insisterar på att få igenom en förändring som både kommer att effektivisera och underlätta för dig. Det har inte varit lätt att övertala din chef, men nu börjar hen äntligen se saker ur ditt perspektiv vilket gör dig glad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ifrågasätter, förändrar och styr om just nu vilket givetvis kan irritera vissa personer som ogillar omorganisation. Oavsett hur du hanterar den här typen av konflikt är det bra att försöka tänka både på vad du själv vill uppnå och hur andra upplever situationen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra torsdag där du lyckas uppfylla många förväntningar, både dina egna och andras. Du har energi och en massa idéer vilket underlättar. Månen är stark i ditt tecken och gör dig mer kreativ än vanligt, kanske ska du satsa på att få utlopp för din konstnärliga sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir svårt att säga nej till en vän eftersom hen ber så snällt och du vet att hen skulle göra allt för dig. Trots att du inte orkar och att du egentligen bara vill ta det lugnt så ställer du upp på din vän vilket du kommer att få tillbaka flera gånger om.

Vattumannen 20/1-18/2

Du insisterar på att en chef ska ta en till funderare innan hen fattar sitt beslut. Din chef är dålig på att se långsiktiga konsekvenser, medan de är väldigt uppenbara för dig. Under eftermiddagen passar du på att unna dig lite extra lyx.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill gärna träffa en person som du inte sett på länge, men du vet inte hur du ska få till det utan att det blir uppenbart att du saknat hen väldigt mycket. Kanske är det bättre att vara ärlig med hur du känner än att hela tiden försök spela ett spel.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons