Fredag 19/7

19 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du greppa en situation som håller på att glida dig ur händerna. Det handlar om en konflikt som du inte riktigt kan hantera för att det är för många känslor inblandade. Du skulle behöva ta ett kliv tillbaka och se på problemet från avstånd.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska intensiv fredag där du ska hinna med mycket innan du kopplar av. Du ställer höga krav på dig själv, men se upp så du inte kör slut på dig själv innan helgen för det är då du ska ha kul och inte vara utmattad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir lite mycket att ta itu med idag, men du fixar det bara du är målmedveten. Dagen handlar om att fokusera på rätt saker. Ibland tenderar du att snöa in på oväsentligheter. Kvällen blir rolig och intensiv på ett bra sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är arg på dig själv för att du är så känslig. Du vet att du har svårt att hantera konflikter och att du gärna ta på dig rollen som martyr. Vill du behålla en viss persons vänskap måste du försöka att vara lite mer neutral och inte ta allt hen säger så personligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är modig idag och du gör något utanför din bekvämlighetszon. Det kan handla om att ta tag i en konflikt, våga vara modig när det kommer till dina känslor eller att hantera en känslig situation. Under dagen bestämmer du dig för att inte låta dig skrämmas av tanken på nederlag.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir inte lätt att vara den ordningsamma idag, du skulle behöva få lite hjälp utifrån, men de flesta av dina vänner och kollegor verkar vara upptagna med sitt. Det här en dag då du måste försöka vara flexibel. Kvällen blir rolig.

Vågen 23/9-22/10

Du skräms av allvaret i en situation och drar dig tillbaka. Du känner att du inte vill störa samtidigt som du vet att det är bra att vara ganska framåt. Under dagen får du goda nyheter som du gått och väntat på länge.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som gärna hittar på saker tillsammans med andra och idag har du möjligheten att ta del av ett större projekt. Det blir en rolig och inspirerande dag där du faktiskt vågar visa vem du är på ett litet mer öppet sätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ledsen för att saker har utvecklats som de har gjort den här sommaren, men du ser inte ditt eget fel i dit hela. För dig handlar det om att de som är emot dig i konflikten har gjort fel, inte du. Kanske borde du fundera lite över din egen roll och du hur du ska ta steget mor en försoning.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är envis och går alltid din egen väg även om det visar sig vara ett dåligt beslut. Idag blir du förvånad när en vän försöker trycka på dig att kompromissa i en situation som handlar om kärlek, vänskap och om att förlåta varandra. Du blir så förvånad att du faktiskt gör som din vän vill.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget som du inte kan göra idag, men du bestämmer dig till sist för att strunta i alla måsten och unna dig en riktigt egoistisk dag tillsammans med ett intresse som du har. Det blir en rolig och annorlunda fredag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är less på att vänner, familj, kollegor och till och med din partner försöker styra dina beslut. Du gör som du vill nu och det är en väg som inte många trodde att du skulle ta. Det finns just nu bara en person vars åsikt du respekterar och tar hänsyn till. Det är kanske för att ni är lika som du vänder dig till hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons