Lördag 20/7

20 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen väljer du dina ord med omsorg. Du vill få fram ett budskap och så är det viktigt att du säger rätt saker. Under dagen får du möjligheten att testa en kreativ idé som du går och lurat lite på en längre tid.

Oxen 20/4-20/5

Du blir lite irriterad på en släkting och på hens sätt att hantera konflikter. Hen sticker oftast huvudet i sanden och hoppas på att stormen ska blåsa över medan du är en mer handfast person som reder ut problem när det blir just ett problem. Idag blir du både förvånad och stolt över din släktings agerande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en orsak till at du inte vill vara i centrum just nu. Du är lite orolig för att sticka ut för mycket och dra till dig uppmärksamhet. Du har fått lite mycket av den varan den sista tiden även om det mesta har varit positivt. Nu vill du bara köra på i ditt eget tempo på ett mer anonymt sätt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du sliter hårt med en ursäkt eftersom du vill att den ska vara väl avvägd. Du vill få fram att du är ledsen, men att du också är lite besviken på din vän för att hen inte kan vara mer rak när det kommer till vad hen känner.

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här lördagen. Du har föreslagit att du och några vänner ska ses, men de flesta faller bort till att det bara är några få kvar och det är faktiskt de personer som du helst vill spendera tid med.

Jungfru 23/8-22/9

Du oroar dig för mycket över saker som du ändå inte rår på. Försök att njuta av livet istället och grubbla inte så mycket över framtiden. Du har så mycket som är bra i ditt liv just nu att du borde kunna gå upp ii nuet helt.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om skilja på det du vill göra och det du måste göra. Ibland har man inget val annat än att acceptera vissa tråkiga uppgifter och idag är en sådan dag då du måste ta tag i saker som du skjutit upp alldeles för länge.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och annorlunda lördag där du utforskar nya terränger och lär dig om den miljö som du förtillfället befinner dig i. Det är en bra dag att lära känna nya personer och utveckla din lite mer kulturella sida.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att inte blir irriterad på en familjemedlem för att hen har haft en hemlighet för dig en längre tid. Om du tänker efter så vet du precis varför hen har undvikit att säga det här till dig. Kvällen blir trevlig, men lite monoton.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad när du får höra vissa saker som hänt de senaste veckorna. Visst har du anat en del, och hört vissa saker, men inte alls i den här omfattningen som du får höra idag. Det blir en intressant lördag och en underbart, rolig kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du oroar dig för att en släkting ska tappa fokus. Du försöker att ställa krav, men det går inte så bra eftersom att hen inte prioriterar på samma sätt som du gör. Kanske vore det bättre att ni försökte prata om era olika synsätt och hitta en kompromiss som fungerar för er båda.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker att undvika en viss person men hen kan vara väldigt envis när hen vill. Just nu vill hen inget hellre än att träffa dig och spendera tid med dig, men du orkar inte riktigt med er relation just nu. Du har någon annan du vill träffa och prata med.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons