Måndag 22/7

22 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir ganska enformig måndag där du går mer på rutin än utvecklar nya tankar och idéer. Du är väldigt trött den här dagen och du behöver bara få vara utan att tänka så mycket. Under eftermiddagen får du goda nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Du drar dig för den här måndagen eftersom du vet att du måste ställa om dig. Dina rutiner förändras och du känner att det kommer bli bra om du bara lugnar ned dig lite och stressar av. Under dagen får du goda nyheter som rör framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du saknar rutiner, något du aldrig trodde att du skulle göra. Det är som om allt är väldigt improviserat och diffust i ditt liv just nu och då blir det jobbigt att landa. Den här dagen handlar om att få till en stabilitet, men fasta rutiner och ett lugn.

Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du mod till dig och pratar med en vän om dina tankar. Du har haft lång tid på dig att fundera och du har kommit fram till att inget i dina känslor har förändrats oavsett avstånd eller avskildhet. Nu vill du att ni ska kunna prata öppet med varandra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har lovat att bevara en hemlighet, men du upptäcker att du tycker att det är svårt att göra eftersom det finns så mycket du vill påverka och det kan du bara göra genom att undslippa en del av din hemlighet till en annan person.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska säker på att du hört fel när en kollega berättar en sak för dig. Det är lite för otroligt för att vara sant men du bestämmer dig för att låta den här historien passera. Under eftermiddagen får du uppbackning i en het diskussion av en vän eller kollega.

Vågen 23/9-22/10

Du är varsam i ditt sätt att uttrycka dig eftersom du inte vill göra en vän besviken. Du vet att hen är väldigt känslig just nu och ofta tolkar saker överdrivet negativt. Trots det så vill du försöka att få hen att lyssna på ett par goda råd som du vill ge.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en innehållsrik måndag där du hinner med mer än du tänkt dig både ifråga om arbete och om nöjen. Du är effektiv på förmiddagen och kreativ på eftermiddagen. Då låter du din konstnärliga sida få fritt spelrum.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill göra en vän svartsjuk, men det går inte. Hen är för säker på dig och på dina känslor att hen väljer att inte lägga märke till att du flirtar med andra. Din självkänsla får dig ett slag, men du är samtidigt nöjd med att din vän litar så helt på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du beskådar ett drama lite från sidan och du vet att det kommer att sluta olyckligt, men du kan inte göra någonting för att förändra situationen. I ditt eget liv råder det lugn och ro. Du njuter av stillheten. Kvällen blir en riktig vänskapskväll med många skratt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drunknar i information den här måndagen. Från att ha hållit dig ifrån yttre påverkan och flödet av nyheter så är du plötsligt i centrum för allt. Här gäller det att kunna sortera och få rätsida på all information som kommer i din väg.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir förvånad när du får höra hur det ligger till. Vissa delar i den här historien kunde du ana dig till men att det var så omfattande hade du ingen aning om. Under den här dagen får du möjligheten att prata med en vän som varit bortrest.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons