Tisdag 23/7

23 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du få ordning på ett problem som är relaterad till din ekonomi. Det finns något du gärna vill ha, men just nu har du inte pengarna att köpa det. Du måste lägga upp en långsiktig plan.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att komma ikapp både fysiskt och rent mentalt. Det blir en intressant dag med en hel del nya hädelse utvecklingar som både stör dina rutiner men också får dig att växa genom att skapa nya, mer effektiva sätt att arbeta på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen bjuder på en utmaning som du inte hade förutsett. Det handlar om nya uppgifter som egentligen inte borde ligga på dig, men som av någon anledning har hamnat på ditt bord. Här gäller det att tänka utanför ramarna.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rätt så uppkäftig mot en chef eller en äldre släkting idag och det kan få konsekvenser. Du känner dig smått upprorisk och det beror på Mars placering. När det kommer till kärleken är du rätt dålig på att hantera de problem som uppstår. Du väljer att dra dig undan istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du glider längre och längre bort från ett gäng som du tidigare umgåtts mycket med och du inser också att det inte bekymrar dig så mycket. Du har kommit till en ny fas i ditt liv och då är det bara ett fåtal personer som du tycker det är värt att behålla i din bekantskapskrets.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig lite irriterad idag, antingen på en kollega eller en familjemedlem. Hen tenderar att fräsa så fort hen är på dåligt humör vilket är nästan för jämnan nu för tiden. Försök att ha en öppen dialog med den här personen. Kvällen bjuder på nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som gillar att resonera dig ur problem och därför blir du lite ställd när du stöter på ett dilemma som inte kan lösas med intelligens utan med lite mer handfasta aktioner. Det här blir ett nytt sätt för dig att tackla en situation på.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite försiktig i ditt uttalande beträffande en känslig situations. Din vän tycker att du är mesig i dina åsikter, men du anser att det inte finns någon anledning att blir allt för påstridig eftersom du, handen på hjärtat, inte riktigt vet vart du står i just det här fallet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara stark både i din tro på dig själv och hur du agerar mot andra. Lägg dig inte bara för att dina vänner brinner så hett för det de tror på utan stå upp för din egen mening. Du har svårt att förstå varför du och en vän har glidit isär, och du försöker hitta tillbaka till hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tänker du att du ska ta det lugnt och fokusera på dina mål, men ödet vill något helt annat. Det blir en lugn dag men en intensiv kväll där det väntar både drama, svartsjuka och en hel del intriger. Du blir lite ställd över händelseutvecklingen eftersom du inte förutsåg det här.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hänga med i hur en familjemedlem resonerar. Oftast har hen en röd tråd i sina tankegångar, men idag verkar hen mest förvirrad och ofokuserad. Det kan bero på att ni inte ser resonemanget från samma synvinkel som din familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kommer på dig själv att bli svartsjuk, men inte på din partner utan på någon annan vilket gör dig både oroad och konfunderad på samma gång. Du trodde att dina känslor för den här personen hade svalnat, men nu inser du att det faktiskt är precis tvärtom.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons