Onsdag 24/7

24 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen får du höra något som är lite skrämmande men ändå hysteriskt roligt på samma gång. Det här är en hemlighet som blir svår att bevara eftersom den är så extremt underhållande att dela med sig av.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lite lugnare. Du fokuserar på saker som har med familjen eller hemmet att göra. Några mindre, egna projekt får utrymme under eftermiddagen. Den här dagen planerar du en delvis nystart av ditt liv som kommer att ta sin början efter sommaren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är orolig för en släktings skull. Hen beter sig annorlunda, men hävdar att det inte är något som är fel. Du känner den här personen så väl att du vet när hen ljuger eller döljer något för dig. Det som oroar dg mest att din släkting inte känner sig bekväm med att anförtro dig vad det är som är fel.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som mer än gärna hittar på ursäkter för att slippa tråkiga uppgifter oavsett som det är i ditt eget hem eller på jobbet. Idag är en sådan dag då du har hundra, viktiga saker för dig bara för att slippa något som du tycker är dödstrist. Tänk på att bara för att du skjuter upp bekymret kommer det inte att försvinna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du resonerar med en vän för att försöka hitta en bra lösning på ett dilemma som du har. Ni har båda bra synpunkter på hur problemet ska hanteras, men det blir svårt att omsätta era idéer från teori till verklighet eftersom det kommer att kosta en del.

Jungfru 23/8-22/9

Du är anspråkslös när det gäller att ta till dig beröm för en insats som du gjort. Även om du vet att det är du som dragit det tyngsta lasset så låter du din samarbetspartner ta hela äran för jobbet. Det är synd, du borde bli bättre på att marknadsför dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara väldigt bestämd mot en vän som ofta utnyttjar det faktum att du är alldeles för snäll. Idag är det din tur att sätta ned forten och visa att du faktiskt inte tänker bli utnyttjad på det här sättet framöver.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ogillar syrliga kommentarer om de inte kommer från dig. Idag får du smaka på din egen medicin och det är inte uppskattad. Du inser att du ibland kanske är lite för vass mot vissa personer och att du skulle må bra av att slipa ned vissa kantar i din egen personlighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Något ät fel. Du kan inte sätta fingret på det, men något är inte som det brukar vara. Du försöker att analysera dina känslor, men det är mer en aning som du har än en vetskap vilket gör det svårt att klä dina tankar i ord.  Du vet att obehaget du känner har med relationer att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir du lite tagen på sängen när en person pratar öppet om sina känslor med dig. Själv brukar du hålla dina tankar för dig själv och du är inte van vid att människor öppnar upp sig på det här sättet. Du vet inte riktigt hur du ska hantera situationen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande gott humör den här onsdagen. Ett projekt som såg ut att gå käpprätt åt skogen är i hamn och det är verkligen något att fira. Under dagen väntar flera intressanta och roliga nyheter som rör en ung släktings framtid.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar helt klart efter information och efter att få fram vad en viss person känner. Hen är inte den som gärna öppnar upp sig, men du har dina metoder att lura av hen sina innersta hemligheter. Det här är en person som intresserar dig mer än du egentligen vill erkänna för dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons