Torsdag 25/7

25 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen visar du upp ledaregenskaper som verkligen kan komma till nytta framöver. Det handlar om att vara en person som både kan övertyga en skeptisk publik och stötta personer som inte är lika framåt som du är. Idag introducerar du en nygammal vän för en annan del av din bekantskapskrets.

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du vill utveckla ett projekt men du har nästan aldrig den tid du behöver för att omsätta dina planer från teori till verklighet. Idag får du möjligheten att arbeta oavbrutet med din idé under större den av dagen och det ger ett oväntat bra resultat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som har svårt att hantera kritik från personer som du tycker är sämre än vad du är. Tänk på att bara för att man inte har samma skicklighet som du har så innebär det inte att man inte kan se brister hos någon som är bättre. Lyssna och ta åt dig av kritiken istället för att bli sur.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte mogen att ta nästa steg i din relation, samtidigt så vill du inge hellre. Det handlar om att du måste kämpa för det du vill ha och att du måste våga ta både motgångar och med gångar på ett positivt sätt. Låt saker få ta tid och våga fråga om och om igen.

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du höra en historia som du inte väljer att tro på i det första skedet. Det är lite för konstigt för att vara sant, men du kommer snart få bevis för att även det mest otroliga kan ske ibland. Under dagen har du tät kontakt med en vän som du saknar.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan lyssnar på goda råd om de inte kommer från dig själv men idag får du ett så värdefullt tips att du inte kan ignorera det. Det här rådet kommer inte bara spara tid och pengar, det kan även generera pengar på sikt.

Vågen 23/9-22/10

Du gör dig redo för en resa eller en utflykt. Det här är något du sett fram emot länge och det kommer att bli nästan lika underbart som du föreställt dig det. Under eftermiddagen tar en avlägsen släkting kontakt med dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det sker så mycket i ditt liv just nu att du inte riktigt har tid med små kontroverser. Du tar en hel del kritik från en kollega eller släkting bara för att slippa gräla. Under torsdagen dyker det upp ett roligt förslag på en sommaraktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Du blir irriterad på din partner för att hen helt klart döljer något för dig. Du tycker att ni borde kunna vara hundra procent öppna med varandra, men i det här fallet får du nog respektera din väns tystnad. Hen behöver få ha vissa saker för sig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du utstrålar massor av charm just nu och många vill umgås med dig. Du blir lite förvånad över din egen populäritet eftersom du inte ser dig som varken särskilt charmig eller social. En person försöker att säga dig något, men hen är lite för blyg för att vara helt öppen mot dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om etik och moral. Du måste välja om du ska agera som en chef eller som en vän/släkting. Det blir ett svårt beslut och här är det viktigt att du följer din inre kompas som vad som är rätt och riktigt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill inte vara med din partner idag och det beror på att du måste få utrymme att andas. Ni har haft et bra under en lång period, men nu kommer den gnagande känslan tillbaka om att du inte riktigt är nöjd med ditt liv som det är. Det finns något som du verkligen saknar, kanske någon som utmanar och provocerar dig lite.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons