Fredag 26/7

26 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att hänga med i en väns sätt att resonera. Du har förstått vad hen är missnöjd med, men inte riktigt hur det egentligen påverkar din vän. Det är som om hen är irriterad på situationen som helhet mer än på något särskilt som går att rätta till.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en intensiv dag då du måste hålla många saker i huvudet samtidigt. Som tur är så har du rätt så bra kontroll så det mesta flyter på utan problem. Kvällen handlar om familjen och om att planera framåt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dina tankar snurrar runt i huvudet idag, men du kommer egentligen inte fram till någonting vettigt. Egentligen borde du ta ett kliv tillbaka för att få lite perspektiv på vad det är du vill och hur du ska prioritera.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker lite för lite just nu för att du ska nå dina mål. Du hoppas på att saker ska ordna sig av sig själv, men det inträffar sällan. Om du vill att något ska bli av så måste du vara envis och inte ge upp bara för att du får ett nej.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har hamnat mitt i en jäs ugn av intriger och på sätt och vis tycker du det är roligt samtidigt som du känner att du är lite utanför. En person som du tycker mycket om håller sig lite på sin kant och du förstår inte riktigt varför hen gör det.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på en del överraskningar, både roliga och lite tröttsamma. Här gäller det att kunna se det positiva i det mesta och att inte ge upp bara för att saker blir lite motiga. En vän stöttar dig med goda råd och ren fysisk hjälp.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om viljan att komma framåt och om det viktiga i att tro på sig själv. Ibland undergräver du din egen förmåga bara för att du jämför dig med personer som har mycket mer erfarenhet än vad du har. Försök att se dina egna framgångar och jämför bara med dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant och social fredag där tonvikten ligger på att träffa dina vänner, umgås och utbyta tankar. Det blir en bra men alldeles för sen kväll, särskilt om du ska jobba lördagen. Under kvällen får du hör lite intressant skvaller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är frustrerad för du känner at en person som står dig nära har dragit sig lite undan. På ytan är allt som vanligt, men det saknas lite av den vanliga värmen som brukar finnas där mellan er. Där du försöker prata om det så slår hen antingen undan diskussionerna eller blir sur.

Stenbocken 22/12-19/1

Du borde släppa loss lite mer. Det för viktigt att ha roligt och inte ta världen för allvarligt. Idag vill en vän skämma bort dig, låt dig bli omhändertagen, det förtjänar du. När det gäller en annan vän så har du svårt att komma över hur konstig er relation är och den blir underligare för varje dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du funderar en del över hur du ska kunna hjälpa en kollega, vän eller släkting med ett bekymmer som hen har. Du vet att det krävs mer än bara goda råd i det här fallet. Under eftermiddagen väntar en överraskning som gör dig glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner väldigt mycket just nu och det vänder upp och ned på din värld. Du trodde att du var nöjd med det du har, men något har förändrats och du känner ett pockande behov av att vilja utforska något som ät strikt tabu. Trots att du vet att det kommer att sluta illa kan du inte hejda dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons