Lördag 27/7

26 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du lyssnar bara med halvt öra på en chef idag och det får konsekvenser. Du har missat något viktigt och det kan förlänga ditt arbetspass en hel del. Är du ledig så kan det vara ett råd från en släkting som du missar och det ger jobbiga konsekvenser.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir lugn och harmonisk. Du slappnar av ordentligt och lägger alla framtida problem åt sidan. Under den här dagen inser du att du ofta lever i framtiden snarare än i nuet. Under eftermiddagen får du äntligen ett besked som du väntat på och beskedet är positivt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att säkerställa en position. Du har inte kämpat och slitit för att nå hit bara för att någon annan ska glida in på ett bananskal och ta allt du byggt upp ifrån dig. Du kan visa riktigt kämparglöd närt du vill.

Kräftan 21/6-22/7

Du är pigg på att förkasta alla andras planer utom din egna eftersom du tycker att de är det mest vettiga man kan göra som det är just nu. Tyvärr håller varken dina vänner eller din familj med dig. De efterlyser lite kompromissvilja från ditt håll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att ignorera känslan av att tiden håller på att rinna ut. Det handlar om ett initiativ som du vill ta, men du är osäker på hur du ska gå tillväga. Du har aldrig varit i den här situationen tidigare och du känner dig en smul utlämnad.

Jungfru 23/8-22/9

Du tror att du lyckats få fram ditt budskap till en släkting eller kollega men hen har lätt för att glömma så du kanske måste påminna minst en gång till. Under eftermiddagen krånglar du till något som borde vara väldigt enkelt.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig lite ledsen över att en vän inte har hört av sig i sommar. Ni brukar ses så ofta ni kan, men just nu har det varit väldigt tyst från hens håll. Tänk att en vänskap inte tar slut bara för att man inte hörs på ett tag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du kan vara lite väl påstridig ibland men det brukar oftast hjälpa dig att få som du vill. Idag hjälper varken hot eller övertalning. Det är bara att inse att du inte alltid kan få igenom dina idéer, ibland behöver man få kämpa lite.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du är på väg att förlora något som du håller hårt i och inte riktigt vill ge upp ännu. Du försöker att kämpa emot men sanningen är den att ju hårdare du klamrar dig fast ju svårare blir situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet inte riktigt vad det är som på väg att ske, men du inser att du står inför ett uppbrott av något slag. Du är både lite vemodig men samtidigt lättad eftersom du tycker att det ska bli skönt med en nystart. Kvällen bjuder på massor av händelser som både är intensiva och roliga på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag försöker du att slappna av och njuta av nuet och inte grubbla så mycket över framtiden. Det blir en skön dag och en trevlig kväll som bjuder på god mat och skvaller. Under kvällen passar du på att planera lite inför hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte en person som vill komplicera till saker, men just nu har du hamnar i en känslomässig situation som tär på dig. Du vet inte hur du ska tänka eller agera, du vet bara att något som är fel känns så rätt och det som är rätt känns så fel.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons