Söndag 28/7

28 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen innebär en kortare eller längre resa för din del. Det blir i vilket fall som helst början på ett äventyr. Under dagen möter du lite kritik från en vän eller släkting, du tycker inte hen har rätt men du kan se en viss poäng i det hen säger.

Oxen 20/4-20/5

Du genomgår en lång förvandling som har både med det yttre och ditt inre att göra. Det handlar om att växa upp när det gäller att ta ansvar för sig själv och sitt eget välbefinnande. Du är bra på att se till att alla andra mår bra men nu ska du göra samma sak mot dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tampas en del med dina försök att förbättra något som inte kan bli bättre. Det är bara att inse att du nått maximal kapacitet när det gäller den här utmaningen och det är dags att börja se sig om efter något annat projekt istället.

Kräftan 21/6-22/7

Du hoppas på att dina vänner ska förstå vad det är du vill och hjälpa dig utan att du behöver prata i klartext, men många av dina vänner har sitt eget att grubbla på. Under dagen får du möjligheten att visa eller berätta vad du känner för en person som du tycker mycket om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Du är helt ledig och kan göra som du vill samtidigt som du har en del extrapengar. Du njuter verkligen av livet just nu. Under eftermiddagen får du höra en nyhet som chockerar dig en smula.

Jungfru 23/8-22/9

Du envisas med att säga nej till något som du är väldigt sugen på att testa. Det handlar om stolthet i ditt fall, eftersom du inte blev tillfrågad från början så känner du att du inte är välkommen. En vän och du har hamnat i bråk om en trivial detalj.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om enkla men underbara nöjen som förgyller ditt liv. Det blir en härligt bekymmerslös dag där du njuter av nuet, sommaren, vännerna och livet. Som singel är du väldigt flirtig av dig. Ditt sorglösa sätt vinner vänner vart du än går.

Skorpionen 23/10-21-11

Det hjälper inte att bli arg eller frustrerad över en situation som du ändå inte rår på. Det är bara att inse att du tagit dig vatten över huvudet den här gången och att du inte kommer att ro det här projektet iland utan hjälp utifrån.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är allt som vanligt mellan dig och en vän och du är glad över att vad det än var som var fel så är det borta. Du väljer att ignorera vissa varningstecken för att istället njuta av det som är bra just nu. En vän hör av sig med nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en tidig och sen dag på samma gång. Det bjuder på intensiv träning, roliga upplevelser och massor av utmaningar. Under dagen växer du som person både i ditt sätt att hantera konflikter och att utöva vissa tekniskt svåra utmaningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska irriterad under den största delen av dagen. Du är trött och grinig och det blir inte bättre av att en vän, släkting klagar hela tiden. Under dagen blir det lite bättre när du börjar vakna till ordentligt, men ditt dåliga humör vill inte riktigt försvinna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att du saknar någon väldigt mycket idag och andra personers närvaro gör den här personens frånvaro mer uppenbar. Du är arg på dig själv för att du känner och tänker så här, men ju mer du försöker tränga undan dina känslor ju starkare blir de.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons