Måndag 29/7

29 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under måndagen följer du strömmen och det är skönt att slippa fatta beslut. Väduren är ofta styrande så att få vara passiv för en gångs skull är en sällsynt lyx för din del. Under dagen passar du på att skaffa fram lite information om ett skvaller som du hört.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intensiv, det är mycket att göra men samtidigt har du kul och du låter din kreativitet flöda. Det blir en bra dag där fokus ligger på att hålla många bollar i luften samtidigt med minsta möjliga ansträngning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland måste man ta tjuren vid hornen och idag är en sådan dag då du inte har något annat val än att konfrontera en av dina värsta rädslor. Trots den här utmaningen blir dagen rolig och väldigt intensiv. Kvällen handlar kärlek.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite övergiven den här måndagen. Det är så många som är borta så du har inte riktigt någon som du vill umgås med och det är jobbigt för den annars på sociala Kräftan. Under den här dagen får du chansen att rätta till ett missförstånd innan det blir ännu värre.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du måste försöka lite mer om du ska få dina önskningar att slå in. Den person du vill charma är ganska svår att komma nära. Ena stunden är hen öppen och glad medan i nästa sekund drar hen sig tillbaka och vill vara ifred. Det här en utmaning som borde passa ett Lejon.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill inte orsaka en konflikt inom familjen så därför håller du dina åsikter för dig själv. Det handlar om att du känner att semestern kan tära på relationer eftersom man är så tätt på varandra hela tiden. Ikväll väntar en överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska lugn inför ett test eller en utmaning av något slag. Fast du vet att det kommer att bli svårt så ser du till att inte tappa fattningen utan fokusera på det som du är bra på istället. Den här typen av utmaningar är bra för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite orolig att saker inte kommer att gå som planerat den här dagen. Det är många parametrar som du inte kan påverka och det gör dig delvis handlingsförlamad. Försök att hitta alternativ som är mer flexibla än det du testar just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är irriterad på din partner eller en vän för att du tycker att hen prioriterar andra än dig. Du är en person som kräver extremt mycket uppmärksamhet, särskilt när du är nyförälskad. Du kan inte förstå hur man ens kan tänka på något annat än den person man bryr sig om.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir rolig och utmanande på samma gång. Du är tvungen att tänka på nya saker hela tiden och testa nya tekniker vilket gör att du utvecklas enormt mycket. Den här dagen kommer du en person närmare än du varit innan.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är nöjd med det val som du gjort för den här veckan. Även om det kommer kosta en del så inser du snabbt att det är värt varenda krona. Under dagen får du en hel del praktiska saker avklarade. Kvällen blir mysig med mycket god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du ivrig på att komma iväg, det kan vara en resa eller en kortare utflykt. Du känner att du behöver distansen till en viss person och du måste få möjligheten att fundera över vad du vill. Som det är nu blir du förvirrad både av dina egna känslor och av situationen som helhet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons