Tisdag 30/7

30 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant och omväxlande dag, särskilt för tidigt födda Vädurar. Du ägnar större delen av dagen åt att ett intresse som du nyligen utvecklat. Under dagen hör du även av en vän som du inte sett på länge.

Oxen 20/4-20/5

Du blir irriterad på personer som inte vill lyssna på dig. Du vet att i vissa fall så vet du faktiskt bäst och att du borde bli respekterad för den kunskap som du faktiskt besitter. Kvällen blir lugn och skön. Du får glädjande nyheter från en vän eller släkting idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar egna initiativ idag och det uppskattas av sin omgivning. Om du arbetar just nu så är du inte effektiv som du kunde vara. Du har svårt att fokusera på det dagliga utan det blir gärna att drömmer om framtiden istället.

Kräftan 21/6-22/7

Du tänker väldigt mycket på en person och du vet att det är fler än du som är intresserade av hen. Trots den tuffa situationen så kan du inte låta bli att önska att det ska bli ni två till slut även om det kommer kosta dig både vänskap och stolthet. Du har aldrig känt så här innan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att ta det lugnt och att inte stressa vilket passar dig utmärkt. Det blir en skön och rolig dag där mycket kretsar kring nuet. Du funderar inte så mycket på framtiden just nu utan ser till att koppla av istället.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bra på att komma på ursäkter för att slippa jobba så hårt just nu. Du är egentligen inte lat, men så här på sommaren drar du ned lite på takten för att slippa stressa och för att vila upp dig även om du egentligen jobbar.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på en del roliga initiativ från dina vänners håll. Det blir en omväxlande och aktiv tisdag där fokus ligger på att vara utomhus så mycket som möjligt. Kvällen blir trevlig, impulsiv men lite väl sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får för dig att du ska testa några nya idéer men till det behövs både kunskaper och resurser som kan vara svåra att hitta så här på sommaren. Under dagen får du möjlighet att visa en vän lite nya tekniker inom ett fält som hen inte arbetat med så länge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn och skön dag även om du under perioder önskar att du var någon annanstans. Du kan inte hjälpa att du saknar en viss person väldigt mycket när ni inte är tillsammans. Kvällen bjuder på skratt och god mat.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lika intensiv som gårdagen om inte ännu värre. Här gäller det att hålla huvudet kallt och energin uppe. Glöm inte att drick ordentligt om du ägnar dig åt fysiskt krävande saker. Kvällen blir ovanligt trevlig och avslutas med ett överraskande samtal eller sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får inte blir irriterad på en kollega för att hen inte gör som hen är tillsagd att göra. Om du lyssnar på vad hen har att säga så kommer du att inse att din kollega har tagit rätt initiativ i en rätt så jobbig situation. Kvällen blir social och trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du njuter verkligen av livet den här tisdagen. Du behövde distans och det får du, dessutom får du massor av tid att fundera på framtiden. Under den här dagen börjar du sakna någon väldigt mycket, men det är inte den person som du borde eller trodde att du skulle sakna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons