Onsdag 31/7

31 jul, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig men ganska förvirrande onsdag där du påbörjar en mängd småprojekt, men inte lyckas fullfölja särskilt många av dem. Under den här dagen har du goda möjligheter att övertyga en släkting eller familjemedlem om något som du gärna vill göra.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara bestämd och om att inte tveka. Det blir en intressant dag som bjuder på en hel del nyheter och massor av roliga aktiviteter. Under eftermiddagen väljer du att följa din instinkt när det kommer till en fråga som rör familjen. Din instinkt är helt rätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du fångar dagen som den kommer och bekymrar dig inte med att göra upp långsiktiga planer. För dig är det viktigaste att du har något att göra under dagen och att du får spendera tid med dem som står dig nära.

Kräftan 21/ 6-22/7

Du har bestämt dig för att fixa något som är trasigt. Du har insett att det kommer att förändra en hel del om du bara har tillgång till den här saken. Det handlar om något som kan göra dig oberoende av andra men också som kan hjälpa dig att komma närmare någon du bryr dig om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du lever livet ganska bekymmerslöst just nu. Det här är din tid och avsett om du är ledig eller arbetar så njuter du av sommaren. Som singel så är du rätt så flirtig och du märker att din charm går hem, men det finns bara en person som du är allvarligt intresserad av. Hen försöker du vara lite svalare mot för att fånga hens intresse.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska intensiv och jobbig onsdag där du påbörjar alldeles för många projekt och det vet du om. Det bästa vore om du avslutade en sak i taget, men en sak leder till nästa och så vidare och innan du vet ordet av så har du tjugo projekt igång samtidigt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inga måsten idag utan du kan vara precis så impulsiv som du vill vara. Just nu tycker du det är roligt att kunna bestämma dig för en aktivitet direkt utan att fundera på om du saker inbokade. Kvällen blir härlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir lika roligt vilken aktivitet du än väljer idag, det viktiga är att du inte stressar utan tillåter dig att at en sak i taget. Kvällen handlar om en vän och hens bekymmer. Du finns där både för att stötta, lyssna och ge kolka råd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag träffar du en person som slår omkull din vardag. Du inser att du känner väldigt starkt för en person som du inte ens känner så väl och det gör dig både fascinerad och rädd på samma gång. Du har mött en person som förstår hur du tänker och kan se in i din själ.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att inte ge upp och att fortsätta kämpa för det du tror på. Som Stenbock har du en stor portion envishet som håller dig upp när orken tar slut. Du får beröm för din insats idag. Kvällen bjuder på god mat och många skratt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tillåter dig att vara stolt över en familjemedlem eller släktings insats idag. Du är vanligtvis inte den som skryter, men idag ser du ingen anledning att hålla inne med superlativen. Hen har gjort något ut över det vanliga.

Fiskarna 19/2-20/3

Du njuter av dagen och lyckas tränga undan alla mörka tankar. Det blir en skön onsdag som andas lättja och härliga stunder. Är du ledig så kanske du är bortrest och då passar du på att suga åt dig lite extra av allt gott som livet har att erbjuda.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons