Torsdag 1/8

01 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att förnya sina perspektiv och om att våga tro på framtiden. Det blir en intressant och utvecklande dag där du lär dig att både ha tålamod och att vara otålig. Kvällen bjuder på något som du älskar att göra.

Oxen 20/4-20/5

Du känner att du har kontroll och då trivs du som bäst. Det är när du är stressad och inte hinner med eller orkar ta tag i det du bör göra som du tycker att det är jobbigt. Under dagen kan en märklig konversation ge dig en djupare förståelse i ett, för dig ganska nytt ämne.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant torsdag där flexibilitet är nyckeln till överlevnad. Som tur är så har du lätt att anpassa dig till nya situationer och du tycker inte att det är jobbigt med förändringar. En chef kommer med både goda och dåliga nyheter på eftermiddagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig uttråkad den här torsdagen men det kan vara för att du väntar på att något ska hända eller att en person ska komma hem. Du har inte riktigt orken att engagera dig själv i något innan den här väntan är över.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar inga risker när det gäller något som du tycker är viktigt. Det självsäkra Lejonet blir plötsligt osäker och söker bekräftelse från vänner eller från familjen. Du vill känna att det finns mänskor som tror på dig och på dina idéer

Jungfru 23/8-22/9

Du tar det så lugnt som det går den här torsdagen. Du har lovat dig själv att inte stressa bara för att tiden är knapp och uppgifterna är många. Är du på jobbet så anser du att det är din chefs problem om hen tar in för lite folk så här på sommaren.

Vågen 23/9-22/10

Du uppmuntrar en vän att vara lite våghalsig och satsa. Vanligtvis är du den som är mest försiktig av dig, men Mars har släppt fram en vildare sida i din personlighet som gör att du tycker det är kul med risker.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och annorlunda. Du vill gärna ta ut svängarna lite extra den här torsdagen och visa att du faktiskt har både idéerna och modet att sticka ut. Under dagen får du kontakt med en nygammal vän och det blir en trevlig eftermiddag och spännande kväll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en känsla av du glider längre ifrån en person som du bryr dig väldigt mycket om. De senaste veckorna har hen dragit sig lite undan dig och nu om ni är isär så är det värre än någonsin. Visst svarar hen på sms och samtal, men det finns ett avstånd där som inte funnits där tidigare.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir rolig och lite annorlunda. Du har kämpat hårt den här veckan och nu känner du att du äntligen börjar komma i form igen. Det blir en rolig dag men en lång och tröttsam kväll som handlar om lång väntan. Kanske är du på resande fot. En vän ser till att hålla dig på gott humör den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tillåter dig att slappna av lite under dagen och inte vara så nyttig som du först planerat att vara. Du inser att du behöver få vara lite ledig från plikter och ansvar och bara njuta av stunden. Kvällen blir seg snarare än rolig. Du väntar på något speciellt och det drar lite på tiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en skön torsdag där fokus ligger på dig och dina behov. Du försöker tränga undan vardagen och dina problem bara för att helt gå upp i nuet. Under dagen får du goda nyheter som livar upp dagen lite extra. Det bästa är ett sms från en person som du nästan aldrig hör något av.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons