Lördag 3/8

03 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir riktigt konstig. Inte nog med att vissa planer går helt åt skogen, du lyckas också med något som du försökt länge men som du nästan gett upp på grund av att det är för svårt. Kvällen handlar om vänner, om att flirta och njuta av sommaren.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intensiv inledningsvis, men den bjuder på en trevlig avslutning. Den här dagen försöker du fokusera på nuet och inte fundera så mycket över framtiden och det som händer i höst. Under kvällen möter du upp med gamla vänner och det blir riktigt trevligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är som du är och det tänker du inte ändra på även om du inte alltid är stolt över dina handlingar. Idag gör du något som du egentligen inte vill göra, men du reagerar instinktivt och då är känslorna svåra att stoppa.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir underbar och kvällen ännu bättre om du bara försöker tona ned din iver lite. Du har möjlighet att umgås med den person som fascinerar dig mest, men som kan vara lite svårtillgänglig mellan varven. Idag är hen på sitt charmigaste humör och du faller pladask för hens utstrålning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om vänner och om att vara aktiv. För en gångs skull är du den som har alla idéer och dina vänner hänger på. Du känner att du är trött på att bara hänga och inte göra något. Särskilt en vän uppskattar ditt initiativ.

Jungfru 23/8-22/9

Du får som du vill idag, men du är ändå inte riktigt nöjd. Det känns som det är något som fattas trots att allt som det ska. Du längtar efter något som ligger i framtiden och trots att du försöker att leva i nuet så kan du inte låta bli att drömma om den här kommande händelsen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inga om och men i ditt liv just nu utan du lever helt i nuet och ignorerar allt som har med framtiden att göra. För dig är det viktigt att kunna koppla av helt från ansvar och plikter i alla fall några veckor om året. Lördagskvällen blir överraskande lat och mysig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du försöker hela tiden att undvika ett samtalsämne eftersom de berör dig för djupt, men din vän är inte lika finkänslig som du är utan pladdrar gärna på ändå. Du har flera gånger försökt att visa att du vill byta samtalsämne, men i det här fallet hjälper inget utom klartext.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag längtar du mer än du vill erkänna efter en viss person, men det kan ta ytterligare några dagar innan ni är tillsammans. Under den här lördagen får du höra något som förvånar dig riktigt mycket. En släkting är förälskad i någon som du inte alls förknippat med hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du lever livet just nu. Den här dagen blir härligt och väldigt personlig. På förmiddagen så ägnar du dig åt att ta hand om dig själv. Eftermiddagen och kvällen viger du åt dina vänner. Du får höra skvaller och en del spännande information. Kvällen blir lite flirtig, mer än du tänkt dig från början.

Vattumannen 20/1-18/2

Du siktar in dig på att hinna med allt du vill göra som är måsten på förmiddagen så att du kan få resten av lördagen till att slöa, vara med familjen eller hänga med kompisar. Kvällen handlar om ett kärt återseende, skratt och en del uppdatering på olika händelser.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här lördagen blir lite av ett farväl för dig. Du lämnar något i ditt liv och är på väg in i något nytt vilket både är spännande och lite läskigt. Under den här dagen bestämmer du dig för att inte vara så lat utan faktiskt göra något åt en situation innan den blir ännu mer ohållbar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons