Söndag 4/8

05 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir väldigt lugn för din del. Du njuter av att slippa stressa och det kan mycket väl hända att du inte går utanför dörren den här dagen. Kvällen handlar om att våga öppna upp sig inför en vän. Här är det ärlighet som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött den här söndagen och ganska omotiverad till att aktivera dig särskilt mycket. Är vädret dåligt så ser du det som en ursäkt att ha ett filmmaraton eller ägna dig åt pyssel i köket. Kvällen bjuder på oväntade nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir väldigt krävande och det gäller att du inte kör slut på dig så att du  orkar med veckan. Den här söndagen bjuder på nyheter skvaller och en massa skratt. Många av de aktiviteter du deltar i den här dagen har med ett gemensamt familjeintresse att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett väldigt gott humör den hör söndagen. Du försöker övertala en vän att hitta på något kul, men hen är trött efter en intensiv helg och vill helst vara ifred. Under eftermiddagen märker du att en vän börjar höra av sig allt mer och kommer med antydningar om att hen vill utveckla er relation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir förbannad på en vän för att hen inte kan bestämma sig. Din vän har allt, ett bra förhållande framtiden för sig och är dessutom populär bland sina vänner, ändå är hen inte nöjd. Det är som att den här personen alltid vill ha det som ligger utom räckhåll för hen.

Jungfru 23/8-22/9

Du sticker hål på en illusion idag och det kan bli ett smärtsamt uppvaknande för din vän. Trots att hen riskerar att bli sårad så vet du att det är bättre att hen inser sanningen nu innan saker börjar eskalera ännu mer.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite långsam i tankarna idag och det gör att du inte uppfattar de signaler som en vän sänder ut. I vanliga fall brukar du vara den första att reagera på den här typen av signaler, men idag så fungerar inte din hjärna som den brukar och då är risken stor att du hamnar i en konflikt som du undvikit i annat fall.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir givande och kreativ. Du verkställer en plan som du har och resultatet blir ännu bättre än du vågat hoppats på. Du inser att du faktiskt kan tjäna vissa pengar på ditt intresse och det ger din en rejäl energikick.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite sur mot en vän fast hen inte begriper varför. Saken är den att du anklagar din vän för att vara orsaken till att det knakar mellan dig och din partner. Din vän har egentligen inte gjort någonting, men inom dig så vet du att hen på något sätt framkallar en reaktion hos din partner som du inte uppskattar.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir underlig, aktiv och väldigt intensiv. Du hamnar i en konflikt utan att du riktigt vet varför och du märker att det är en laddad spänning mellan flera av dina vänner. Dagen blir inte bara konfliktfylld, den blir även rolig, lite drömsk och kantad med upplevelser.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt idag. Både din hjärna och din kropp behöver få vila ut ordentligt. Veckan har varit tuff och du vet att kommande vecka blir precis lika intensiv. Under eftermiddagen så unnar du dig en trevlig paus i dina hemmaprojekt. Lite god mat och en uppdatering på händelser avslutar söndagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på det klara med att du måste vara tydlig med dina känslor. Du kan inte hålla dem inom dig längre och du vet att när du nu är ärlig så kommer minst en person att bli sårad. Tros den här risken så känner du att du mår bättre om du säger vad du känner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons