Måndag 5/8

05 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har många roliga utmaningar som väntar den här måndagen, men det tuffaste är att du måste svälja din stolthet för att nå ett av dina mål. Du är inte den som gillar att ta ett steg tillbaka och låta någon annan ta över rodret, men det kan vara precis det som behövs idag.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lagom social. Du jobbar med en person som både kan charma dig och driva dig till vansinne på samma gång. Hen har en stark karisma, men kan ibland vara lite av en besserwisser och det har du svårt för.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen inser du att du måste ta tag i ett problem innan det förstoras upp ytterligare. Du kan vara ganska diplomatisk när du vill och idag har du användning för den sidan av din personlighet. Kvällen blir löftesrik.

Kräftan 21/6-22/7

Du ogillar när du känner dig utanför eller när du får konkurrens, särskilt när det gäller uppmärksamheten från den person du är förälskad i. Idag är det många som slåss om hens sällskap och då finns det en risk att du drar dig undan istället för att armbåga sig fram.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig, intensiv och väldigt varierande. Du känner ett behov av att få synas och höras just nu. Du lever på din charm och när du drar saker lite för långt är det den du faller tillbaka på. Det är just charmen som räddar dig från att hamna i en konflikt den här måndagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska monoton måndag där det mesta handlar om rutin och om att få saker gjorda på effektivast möjliga sätt. Under dagen kan en gamma kollega plötsligt dyka upp och fiska om möjlig anställning på din arbetsplats.

Vågen 23/9-22/10

Om du behöver vägledning så frågar du efter den, men det har inte din kollega förstått. Hen strör omkring sig välvilliga goda råd som du tycker är fullständigt meningslösa. Kvällen bjuder på en hel del skratt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du går frivilligt emot en kollega som du anser tar över lite för ofta. Egentligen håller du med din kollegas ståndpunkt, men idag vill du provocera och då väljer du att gå tvärs emot hen istället för att stötta hen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag väntar du ivrigt på att få höra av eller träffa en nära vän eller din partner. Ni har varit ifrån varandra ett tag och nu håller du på att längta ihjäl dig efter att träffas. Under dagen får du höra ett oroande rykte som du känner dig manad att luska lite närmare i.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du bara fokusera på dig själv, men dina vänner vill att ni ska ses och du har alltid svårt att säga nej till dem. Kompromissa och unna dig lite egen tid innan du drar iväg för att umgås med kompisarna. Kvällen blir ovanligt romantisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Du hänger inte riktigt med i din chefs sätt att resonera. Hen brukar vara tydligheten själv, men av någon anledning så väljer han att antyda och ge fina vinkar idag istället för att tala i klartext. Under eftermiddagen får du roliga nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du står upp för andra och det är bra, men glöm inte att tänka på dig själv mellan varven. Just nu har du ett behov av att få vara med dina vänner och känna dig fri. Kvällen tar en intressant vändning när du bekänner dina känslor för en viss person.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons