Tisdag 6/8

06 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du känner stark för att bekänna färg i elakt spel, men samtidigt vet du att det egentligen inte gagnar något som du gör det. Du väljer att hålla tyst och bida din tid. Något annat du är glad för just nu är du återigen har kontakt med en gammal vän och att ni kommer varandra lite närmare varje dag.

Oxen 20/4-20/5

Du är rädd att du lovat för mycket och att du inte kan hålla ditt löfte utan att göra kompromisser som du inte vill göra. Det finns en enklare utväg där du både kan stå för det du sagt och slippa onödigt överarbete. För att hitta lösningen på problemet måste du tänka igenom exakt vad det är du lovat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ingen reagerar på att du gör lite som du vill på jobbet just nu. Du har fria händer så länge du tar ansvar för vissa saker och ser till att de blir gjorda. Du älskar den här nyvunna friheten men är rädd att den försvinner när alla kommer tillbaka från sina semestrar.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är utom dig av ilska på en vän för att hen inte bara beter sig illa utan sprider rykte om dig som antingen är helt falska eller så är det saker du gjort eller sagt för väldigt länge sedan. Hen ställer till oreda. Men som tur är har du vänner som står vid din sida och tror på det du säger.

Lejonet 23/7-22/8

Du tycker det är kul med drama så länge du inte själv blir inblandad. Idag så väljer du medvetet att byta gäng som du umgås med. Du behöver variation och det har varit lite mycket av vissa personer den senaste tiden.

Jungfru 23/8-22/9

Du är säker på vad du vill just nu och du sätter mål som räcker långt fram på hösten. Du brukar sällan vara så fokuserad som du är just nu, men en vilja att utvecklas, särskilt på jobbet gör att du blir mer driven. I övrigt en lugn och social måndag.

Vågen 23/9-22/10

Du skrämmer dina kollegor med att vara väldigt rakt fram idag. Du säger vad du tycker utan att linda in aningen i silke och det är väldigt ovanligt för dig. Dina kollegor blir lite chockade över ditt nya, mer rättframma jag.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att var kreativ och låta din skapande kraft flöda. Du har så många idéer, men risken är att de stannar vid idéer istället för att blomma till den fulla potential som de har. Idag får du råd av en person som brukar vara duktig på att genomför projekt från tanke till verklighet.

Skytten 22/11-21/12

Du är på uselt humör idag. Din vän har just tackat nej till ett förslag som skulle gjort det möjligt för er att umgås lite mer den närmaste tiden. Hen motivering är att ni mår bra av distans och att hen behöver den här tiden för att tänka.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir du förvånad när en vän berättar en hemlighet. Du hade kanske anat dig till vissa saker, men mycket av det hen berättar är nyheter för dig. Under den här dagen tar du tag i delar av ditt liv som har med träning, framtida mål och motivation att göra. Kvällen blir mysig och lite romantisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du är arg på dig själv för att du aldrig kan hålla tyst fast du borde göra det. Du råkar säga saker som kan upplevas som sårande och lite väl mästrande ibland. Under dagen får du höra något som gör dig inte bara förvånad utan väldigt stolt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har bestämt dig för att försöka komma närmare en person och lägga mer distans mellan dig och en annan. Det låter som en smart plan, men faktum är att du väljer att lägga distansen mellan dig och den person du är närmast för att komma en annan vän mer in på livet. Ett märkligt val även för dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons