Onsdag 7/8

07 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du väljer att göra en rockad mellan olika kollegor idag för att få jobba med den du helst vill jobba med. Ni fungerar bra ihop, men fram för allt så har ni samma driv vilket innebär att det blir lika tunga lass för båda och det gillar du. Kvällen handlar om en fest eller om att umgås med vänner.

Oxen 20/4-20/5

Idag bestämmer du dig för att arbeta långsiktigt. Du vet hur du ska göra för att bli så effektiv som möjligt, även när du jobbar ed personer som inte har samma erfarenhet som du. Du är en begåvad ledare med öga för vad det är som är viktigt. Har du semester som leder du din familj och får dem att enas.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara väldigt charmig ibland och det hjälper dig när du ska fatta tuffa beslut eller ge människor dåliga nyheter. Idag tvingas du framföra besked som kan upplevas negativa om man inte ser de på rätt sätt och du vet verkligen hur du ska få dina kollegor att se saker från din synvinkel.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite trött på en person som inte bara försöker stjäla din bästa vän, hen försöker även slå in en kil mellan er. Du har bestämt dig för att inte parta med den här personen hur ledsen hen än är för sitt uppförande. Under dagen tar du mod till dig och frågar någon som du tycker mycket om ni kan träffas.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här tisdagen försöker du att göra lite roliga saker. Det kan vara allt från sport till en kortare resa. För dig är det viktigt att det händer saker och just nu så är både din familj och dina vänner väldigt sega att få igång.

Jungfru 23/8-22/9

Du gör en resa bakåt i tiden idag. Du träffar en person som du inte sett på väldigt länge och det här mötet för med sig en massa minnen. Under dagen får du chansen att vara lite kreativ på jobbet och du uppskattar att få visa din konstnärliga sida.

Vågen 23/9-22/10

Du skäms för hur en chef beter sig, men det är faktiskt inte ditt fel att hen är som hen är. Du måste inse att det inte finn något du kan göra för att ändra på den här personens beteende. Kvällen bjuder på en rolig överraskning.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dag blir det en osannolik kombination av människor i din grupp och du är både stolt över deras försök att samarbeta och förvånad över hur bra de lyckas enas kring beslut trots att de är så olika. Kvällen handlar om att unna sig det bästa i livet.

Skytten 22/11-21/12

Idag väljer du att helt koppla bort en person som du är arg på. Du tänker att hen ska bli ledsen och ångra sitt beteende om hen märker att du är arg, men den här personen tycker att det är lite skönt att ni är ifrån varandra ett tag och det är inte den reaktion du hoppats på.

Stenbocken 22/12-19/1

Du håller dig utanför dina vänners komplicerade problem och försöker att fokusera på dig själv istället. Det blir en rolig tisdag som kretsar kring nya saker och materiella drömmar. Kvällen blir social, du umgås med vänner du känner dig bekväm med. Kvällen kan även föra med sig en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du känner för att spendera pengar och skämma bort din familj idag. Det blir en rolig dag och en riktigt mysig kväll som handlar om att unna sig livets bästa. Under dagen diskuterar du framtiden, rutiner och scheman med familjen eller med din partner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande gott humör idag. Visst saknar du vissa vänner, men inte alls så mycket som du trodde du skulle göra den här semestern och det ger dig hopp inför hösten. Du har insett att nya kollegor och mer utmanande arbetsuppgifter är precis det du behöver. Du överraskar en vän med en sen anslutning till en fest eller något liknade idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons