Torsdag 8/8

08 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att maximera arbetet och få ut mesta möjliga av det. Du har draghjälp av Mars och extraenergi från Solen så dagen borde bli enkelt. Under eftermiddagen föreslår du en träff med en vän som du inte brukar umgås med. Hen blir glad över ditt initiativ.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir rätt stressig. Du är förvånad över vilka personer som faktiskt tar tag i jobbet och vilka som inte gör så mycket. Under dagen får du möjligheten att göra en utflykt eller en kortare resa. Du tycker det är trevligt att få ett miljöombyte.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du mitt uppe i en massa aktiviteter så du märker inte att du missar något som är viktigt. Tyvärr kan den här missen innebära att du får göra om en massa saker från början och det tycker du är tråkigt. Kvällen handlar om ett brutet löfte.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du lite lugnare. Du har insett att det är du själv som orsakar många av konflikterna i ditt liv. Du har bestämt dig för att stryka ett streck över det som hänt och börja fokusera framåt istället. Det finns särskilt en person som du vill få en ny start med. Hen betyder för mycket för att du ska kunna släppa taget om er.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du på ett busigt humör och då gör du saker som kan bli väldigt irriterande för de som drabbas av dina påhitt. Som tur är har du din charm och den slätar över mycket av dina upptåg. På kvällen ser du till att bli ensam med en person som du vill vara nära.

Jungfru 23/8-22/9

Du tänker lite baklänges idag och det ställer till problem, särskilt om du jobbar. Din omvända logik gör enkla uppgifter komplicerade och det innebär att du kanske får jobba övertid. Under kvällen får du goda nyheter om något som kommer att hända i höst.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det viktigt med jämvikt och balans. Du behöver den här dagen för att hitta ditt inre lugn. Fokusera på saker som du är van att jobba med och undvik att ta på dig nya uppgifter. Kvällen bjuder på många skratt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du väljer att säga nej till en uppgift som alla dina kollegor trodde att du skulle ta på dig. Det handlar om tidsbrist snarare än bristande intresse. Du har så många bollar i luften just nu att du måste tacka nej till vissa saker om du ska gör de uppgifter du tagit på dig bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen kretsar kring familjen och släkten. Visst saknar du en person väldigt mycket, men du inser också hur skönt det är med lite distans och mer tid att fundera över framtiden. Den här dagen möter du en person som får dig att fundera i nya banor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill inte göra en vän besviken samtidigt som du vill ljuga för hen. Det här blir en delikat balansgång där det gäller att väga dina ord på guldvåg. På kvällen dyker en oväntad person upp i din bekantskapskrets.  Du trodde inte hen ville umgås med dig, men nu verkar det vara tvärt om. Hen dras till dig och du till hen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite less på en person som ständigt favoriserar vissa personer, men idag ändrar hen lite på sitt beteende och det gör dig lite gladare. Hen väljer att ge feedback och uppmuntra antingen dig eller en person som står dig nära.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här torsdagen fattar du ett ganska udda beslut. Du bestämmer dig för att ge dig själv och dina känslor en ärlig chans innan du går vidare med det du har. Du är rädd för att om du inte ens försöker utforska det du känner så kommer du att ångra dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons