Fredag 9/8

09 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen har du svårt att acceptera att en vän inte lyssnar på dina råd. Hen har valt att gå sin egen väg och det är jobbigt eftersom ni under en lång tid varit så nära. Kvällen handlar om förändringar och att möta det nya.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lagom intensiv. Du har mycket att göra och det känns hela tiden som om du inte riktigt räcker till. Därför blir du förvånad när du plötsligt för beröm av en vän eller kollega för dina insatser. Under kvällen så umgås du med vänner, har trevligt och kopplar av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen blir rätt så social. Du umgås med dina kollegor under ganska lättsamma former-. Du känner en fredagsfeeling och det gör dig ännu charmigare än vanligt. En vän föreslår att ni ska ses på kvällen, hen saknar dig eftersom du är upptagen så ofta.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite ledsen för att du inte kan umgås med den du vill träffa idag, ändå blir det en lyckad fredag. Du har trevligt och du njuter av att helgen är här. Under dagen får du information från ditt arbete som rör hösten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inte mycket du kan säga till en väns försvar. Hen har uppfört sig illa och det går att förlåta men det innebär inte nödvändigtvis att du vill umgås så mycket med personen ifråga. Ett annat dilemma är hur du ska få en vän att förstå vad hen betyder för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite irriterad på en person som inte förstår fina pikar. Hur du än försöker att vara tydlig så lyssnar hen inte på dig. Under fredagen kommer en chef med en överraskande nyhet. Eftersom du inte uppskattar förändringar så finns det en risk att du tar det här negativt även om det inte är det.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på variation och många skratt. Det blir en stressig men rolig dag där du kombinerar din kreativitet med lite nya praktiska erfarenheter. Under dagen får du en fin komplimang av en kollega. Du inser hur mycket hens vänskap betyder för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara effektiv utan att stressa. Det blir en rolig och omväxlande fredag där du kan prova på nya kunskaper som du lärt dig under sommaren. En kollega uppskattar ett initiativ som du tar eftersom det underlättar ert arbete tillsammans.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig rastlös och irriterad. Det händer så mycket just nu, men du har inte möjligheten att följa med allt eftersom du inte är hemma den här helgen. Du försöker få kontakt med en vän för att uppdatera dig på lite skvaller, men det du hör gör dig bara ännu mer osäker.

Stenbocken 22/12-19/1

Du slits mellan olika vänskapsgrupper just nu. Hur du än försöker lyckas du inte ena dina vänner eftersom det tjafsas en hel del internt. Under den här dagen får du hör nyheter som är lite chockerande. Kvällen blir väldigt trevlig och bjuder på god mat och många skratt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i ett problem på jobbet innan det eskalerar ytterligare. Det handlar om att se möjligheter och inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och göra grovgörat. Kvällen blir trevlig. Du umgås med dina vänner och du njuter av en ledig helg.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ytters osäker på vad du vill och den här osäkerheten ökar för varje dag. Det enda som du vet är att du måste träffa en viss person för att försöka klargöra för dig själv vad det är du känner, men hen har en förmåga att dra sig undan dig just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons