Lördag 10/8

10 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir trevlig och social. Du umgås med dina vänner och du njuter till full av att vara ledig och slippa fundera på framtiden. Under dagen får du glädjande nyheter som får dig att kontakta en vän att dela dem med.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir kreativ men stressig. Du har mycket att göra och begränsad med tid att hinna med allt på. Under dagen får du prova på att vara lite innovativ när det kommer något som har med hemmet att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att hålla dig för skratt när en släkting försöker vara konstnärlig trots att hen inte riktigt har det i sig. Din släkting är driven, praktisk och väldigt effektiv men det blir ofta kaos när hen ska försöka vara kreativ vilket sker idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir arg på en person eftersom hen inte riktigt lyssnar på dig. Du har länge försökt att säg din vän något, men hen är för upptagen med annat för att riktigt uppmärksamma det du säger på rätt sätt. Kvällen blir lång och kan bjuda på en del diskussioner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir förvånad över en händelseutveckling i din bekantskapskrets. Det här är det sista du trodde skulle hända, men handen på hjärtat så borde du inte bli så överraskad. Du brukar vara mer intuitiv än så här. Den här gången blev du helt enkelt tagen på sängen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som kan bli väldigt frustrerad när rutinerna brister och det gör de idag. Trots att du varit noga i ditt upplägg och i dina planer hur saker ska skötas så händer något på vägen så att dagen inte alls slutar så som du tänkt dig. Egentligen så blir det bättre än du förutsatt, men du blir ändå irriterad.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara framåt och om att våga ta för sig i olika sammanhang. Du har talangen och kunskapen men inte alltid modet att visa vilka gåvor du sitter på. Idag får du av en slump möjligheten att ta rodret i ett ganska betydelsefullt uppdrag.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Under lördagen försöker du sammanställa fakta för att se om du kan hitta olika vägar att slutföra en uppgift på. Du anar att det finns mer effektiva och mer kreativa sätt att få fram ett resultat än det sättet du jobbar på idag. Kvällen handlar om att slappna av och ha kul.

Skytten 22/11-21/12

Du blir arg på en släkting som inte ser din sida av problemet. Du tycker hen alltid förminskar svårigheterna och det gör dig arg. Under dagen får du möjligheten att träffa en person som du saknar väldigt mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag så är det fullt tempo som gäller. Du har mycket att bevisa både för dig själv och för andra. Mycket i dina drömmar den närmaste framtiden hänger på att du presterar den här dagen. Kvällen blir härlig. Du känner dig på topp och inget kan stoppa din framfart.

Vattumannen 20/1-18/2

Du fokuserar på mindre projekt hemma idag. För dig är det viktigt att komma ikapp med saker i hemmet eftersom du inte har den möjligheten på vardagarna. En förfrågan väcker en del funderingar beträffande hösten, resor och arbete.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har börjat skriva med en vän. Fast det är helt oskyldigt så känner du ändå lite dåligt samvete eftersom de här sms:en eller samtalen slår an en sträng i dig och gör dig gladare än de borde göra. Du vet att du inte är helt ärlig mot dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons