Söndag 11/8

11 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att vila upp sig och komma ikapp rent mentalt efter en ansträngande vecka. Det blir en skön och slapp dag där du kanske inte gör så mycket nytta som du tänkt dig. Kvällen handlar om att lösa en gåta

Oxen 20/4-20/5

Du är inte på humör för finlir idag. Om du tar dig an projekt ska de vara enkla, roliga och väldigt lätta. Din hjärna är seg efter en lång vecka och du behöver få vila ut den här dagen. Har du möjlighet ska du unna dig en rejäl sovmorgon och en lyxig frukost.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen utmynnar i en oväntad aktivitet. En vän lockar med dig på något som du i vanliga fall skulle undvika, men som din vän får att låta riktigt kul. Det visar sig att vännen har rätt, att utmana sig själv på det här viset är inte bara lärorikt det är kul på samma gång.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser fram emot att träffa en vän som av någon anledning ofta är upptagen. Du försöker att anpassa dig, men det är inte så lätt eftersom din vän schema är väldigt bokad och ibland känner du att det enda du gör är att sitta och vänta på att hen ska bli ledig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att fokusera på små mål. Du tar en sak i taget och då går det mesta lättare. Under dagen får du möjlighet att visa att du faktiskt kan planera lång i förväg även om det vanligtvis inte är din starkaste sida.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och kreativ. Du lyckas med många saker som du brukar ha svårt för tack vare Solen och Venus samarbete i ditt horoskop. Idag passar det bra att göra saker som både kan vara fysiskt och intellektuellt utmanande.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna vara lite på hugget idag. Du får fina möjligheter att visa upp dina förmågor, men då måste du vara beredd att agera på kort varsel och kunna improvisera. Under dagen så tar en släkting kontakt med dig för att få ett ekonomiskt råd.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig undan en person som vid upprepade tillfällen skapar bekymmer för dig. Det handlar om att hen inte riktigt kan se vart gränsen för det passande går någonstans. Hen blir sårad eftersom hen inte riktigt fattar varför du tar avstånd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du resonera med din vän, men hen är inte mottaglig. Det verkar som din väns tankar är upptagna på annat håll och det gör dig irriterad. Ni har inte setts på ett tag och det har skapat en klyfta mellan er som inte fanns där tidigare.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en fantastisk och jättejobbig dag att se fram emot. Den här söndagen får dig att utmana dig själv och du presterar bättre än du gjort på länge. Det blir rolig och annorlunda dag som avslutas med härliga nyheter och massor av gratulationer. På kvällen firar du med familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt att säga samma sak på så det kan vara smart att välja dina ord med omsorg. De nyheter som du har är bra, men de kommer även att innebära ett visst mått av anpassning från övriga familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tampas med ditt dåliga samvete och ditt behov att att få klarhet i både hur du själv känner och hur en viss person känner. För dig är det ovanligt att bli så här uppslukad av en känsla som du dessutom inte fått bekräftad ännu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons