Måndag 12/8

12 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är glad över nyheter som du fått i helgen. Det här kommer att underlätta dina planer för hösten. Även om du håller dina tankar för dig själv så planerar du långt fram både för ditt privatliv och för din karriär.

Oxen 20/4-20/5

Du hoppas på goda nyheter idag och det får du. Det blir en blandning av lättnad och glädje när du får informationen som du gått och väntat på. Under kvällen myser du med familjen och passar på att ta det riktigt lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas räta ut en del missförstånd idag. Det tar på ditt ego att inse att du kanske inte är tydlig och rak som du själv tycker att du är. Det viktiga för dig just nu är att fokusera framåt och inte älta gamla misslyckanden.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en trevlig måndag där du kombinerar nytta med nöje. Du umgås mycket med dina närmaste vänner, men du skulle vilja utveckla din bekantskapskrets lite. Idag får du höra ett rykte som förvånar dig och som väcker din nyfikenhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir ganska intensiv. Du inser att det inte är långt kvar innan allvaret drar igång på riktigt och då gäller det att vara förberedd. Du glider längre och längre ifrån en av dina bästa vänner och det gör dig ledsen samtidigt som du vet att det är en del av livet att växa ifrån varandra.

Jungfru 23/8-22/9

Den här måndagen handlar om att strukturera arbetet. Du är så pass trött att du måste ha mentala eller verkliga listor att pricka av om du ska få något uträttat över huvud taget. Kvällen blir rolig men återigen alldeles för sen.

Vågen 23/9-22/10

Du ångrar något du sagt till en kollega. Visst menar du det du sa, men du inser att din syn på sanningen inte behöver vara den rätta. Du har gjort en bedömning av situationen innan du har haft alla fakta. Kanske är det dags att omvärdera din ståndpunkt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en glädje och en positiv energi i ditt horoskop just nu. Du har massor av idéer. En del är väldigt bra medan andra tål att tänkas på. Under dagen kommer du att få en del feedback från en av dina chefer. Kvällen blir fysiskt aktiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker att slå bort all oro för framtiden och fokusera på att vara lycklig i nuet men det går så där. Du kan inte låta bli att fundera över hösten och över vilka förändringar det kommer att innebära för din del.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är en riktigt bra dag där du har massor av energi och massor av vilja att påbörja en ny fas i ditt liv. Dagen handlar om att lägga upp en plan inför hösten både när det gäller diet, motion, arbete och fokus. Kvällen blir väldigt social och lite flirtig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är dålig på att planera för framtiden just nu. Du tror att du har koll, men om sanningen ska fram så tänker du inte längre än ett para månader i taget. Nu vill din chef att du fokuserar på ännu mer långsiktiga mål och det kommer att ta tid att vända ditt sätt att tänka.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har haft en bra helg, men du känner att du saknar något. Det har varit lite för harmoniskt, ingen som utmanar dig eller lyckas irritera dig tillräckligt mycket för att du ska orka engagera dig i olika aktiviteter. Du saknar den där personen som alltid får dig att anstränga dig lite extra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons