Tisdag 13/8

13 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att skämma bort sig själv. Det kan vara med nya inköp av kläder eller saker som du behöver inför hösten. På jobbet är det än så länge väldigt lugnt. Du känner att du måste hinna med så mycket av de där som du inte hinner med i vanliga fall.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen känner dig itu sliten av alla frågor och alla beslut som ska fattas. Dina chefer ser inte problemet med att lassa på nya uppgifter på dig hela tiden. De misstar din lojalitet för ambition och tror att du vill visa framfötterna för att kunna avancera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du käbblar med en kollega och ert uppförande påminner mer om bråk på förskolan än om två vuxna som diskuterar meningsskillnader. Det är något med den här personen som alltid framkallar dina värsta sidor.

Kräftan 21/6-22/7

Du drar dig för att fråga en vän om ni ska träffas även om du egentligen inte vill något annat. Du är rädd för att din vän inte är lika sugen på att ses som du är. Ibland måste man våga för att vinna och idag är en sådan dag. Presentera en idé om en aktivitet som du vet att din vän inte kommer kunna motstå.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du sliter för att få fram information om en nyhet som du hört rykten om. Det visar sig att det är lätt att hitta massor av spekulationer men det är väldigt svårt att få fram fakta. Det beror på att det rykte du hört baserar sig på en väldigt vag plan som inte alls är spikad ännu.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att kombinera praktiskt arbete med kreativa inslag. Du kan vara väldigt konstnärlig när du har en influens av Måne i ditt tecken och det har du just nu. Kvällen blir intressant och du lär dig mycket om dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Du förstår inte varför en kollega hela tiden sätter krokben för dig. När du har en bra idé sp stjäl hen den och när du vill styra arbetet åt ett håll så sätter sig den här personen på tvären. Det handlar om att hen är avundsjuk på din popularitet på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tvingas att se sanningen i vitögat idag och det blir ingen trevlig historia. Visst är det bra att vara ärlig mot sig själv, men ditt problem är att du väntat alldeles för länge med att släppa loss den här ärligheten inom dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker ställa din vän mot väggen och hoppas på att ett ultimatum kommer att ge dig fördelar. Tyvärr så tänker inte din vän så som du hoppats att hen ska göra. Det blir en konflikt och den konflikten slår in en ganska djup kil mellan er. Det blir en svår skada att reparera.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får plötsligt kontakt med en eller fler personer som du inte har hört av på väldigt länge. Du inser att du varit för upptagen för att vårda er relation, men nu visar det sig att det inte är för sent. De här vännerna är bredda att strida för er vänskap, frågan är om du är bredda på att göra samma sak.

Vattumannen 20/1-18/2

Du trilskas med ganska jobbiga frågeställningar på arbetet. Även om det blir en del tunga beslut att fatta så inser du att hela situationen stimulerar dig och får din kreativitet att blomstra. Hemma får du goda nyheter av en familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir irriterad på din partner när hen blir för bekräftelsesökande. Du orkar inte hela tiden ge hen den uppmärksamhet som hen törstar efter. Det kan bero på att dina känslor just nu är ganska svala och att du längtar efter lite tid för dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons