Onsdag 14/8

14 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns en frågeställning som blir aktuell under onsdagen. Det har varit uppe för diskussion tidigare, men då har det inte fattats något direkt beslut. Nu närmar sig en kritisk punkt då det här beslutet inte kan skjutas upp längre. Kvällen handlar om vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en välförtjänt paus i en ganska hetsig vecka. Du hinner med en hel del hemma samtidigt som du unnar dig lite lyx i form av god mat, kanske en fika eller något liknande. Kvällen blir mysig. Du umgås helst med din familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen ställer du en kollega mot väggen. Du har redan tidigare märkt att den här personen är något av en intrigmakare, men det är först nu som du själv drabbas av hens ränker. Det är på tiden att du markerar att hen går för långt.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir irriterad på en kollega som vägrar att rätta sig i ledet. Hen ska alltid sticka ut lite och visa att hen är på hugget. Tyvärr kan din kollegas ambitioner komma i vägen för hens empatiska sida och då blir hen ganska hänsynslös. På kvällen diskuterar du problemet med din partner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en person som ständigt lyckas överraska dig. Hen kanske inte är den mest sociala eller den som hör av sig mest, men då och då gör hen något som verkligen värmer ditt hjärta. Idag bestämmer du för att överraska din vän med ett förslag som du hoppas att hen gillar.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska varierande dag där du får möjligheten att ventilera lite nya idéer med en kollega. Hen och du har samma tänk så därför arbetar ni bra ihop. Kvällen blir överraskande jobbig. Du tar dig an ett frivilligt uppdrag som visar sig vara ganska omfattande.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör den här onsdagen. Det finns så mycket som du kan prestera om du bara får med lite draghjälp från en mer erfaren kollega. Idag får du den hjälp du behöver och då uträttar du små mirakel. Kvällen blir trevlig och social.

Skorpionen 23/10-21-11

Du hoppas på att få möjligheten att visa upp dina talanger inom en hobby som du har. Idag kan just den möjligheten öppna upp sig i ett från början slumpartat möte. Du stöter på en person som du känner sedan långt tillbaka och hen kan vara precis den kontakt du behöver.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns mycket som gör dig stressad idag och helst skulle du vilja tillbringa dagen hopkurad med den person som betyder mest för dig, men hen verkar vara upptagen med annat. Du blir lite sur över att hen prioriterar andra saker framför dig. Kvällen bjuder på en utflykt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har sett fram emot den här onsdagen. Det finns ett evenemang som du vill besöka och det gäller bara att få med sig lite människor så blir dagen perfekt. Börja med att övertala den person som brukar vara mest populär så följer de andra med i rena farten. Kvällen blir förtrollande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inser att det blir en utmaning att få alla pusselbitar i ett projekt på plats idag, men om du bara fokuserar på en sak i taget och inte fladdrar iväg i en massa sidoprojekt så kommer det att gå bra. Under dagen får du möjligheten att belöna en person för hens prestation.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är egentligen en sann romantiker som tror på kärleken, men just nu så börjar du tvivla lite. Du är visserligen nöjd med den relation som du har, men du känner inte den passion som du skulle vilja känna. Det som stör mest är att den finns en annan som lyckas väcka starka känslor inom dig när ni ses.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons