Torsdag 15/8

15 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdag tar du till ett hemligt vapen för att få som du vill. Du vet att det egentligen skulle kunna räknas som muta, men det bryr du dig inte om eftersom det är resultatet som räknas. Kvällen blir rolig och utmanande.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande gott humör den här torsdagen. Du är utvilad och du känner dig full av energi. Kvällen handlar om vänskap och om att uppdatera en vän på allt som hen missat under sommaren. Du får även höra en överraskande nyhet den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är målmedveten och ambitiös och det vet din chef om, men hen tycker att du kan bli lite väl påstridig ibland och då väljer hen att hålla dig tillbaka snarare än att ge dig den frihet som du förtjänar. Du kanske borde lyfta den här problematiken med din chef.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara förälskad. Varje gång du tror att du är över den här känslan blir du smärtsamt medveten om att så är inte fallet. Du faller för samma person om och om igen. Det kan vara något som hen säger, sättet hen rör sitt hår på eller det där långsamma leendet som förtrollar dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska nöjd med den information du har fått om en arbetsuppgift, men du känner dig fortfarande lite osäker på vart eller hur du ska börja. Prata med en kollega som är bättre än du inom det här området. På kvällen hjälper du en äldre släkting.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska kaxig idag och det klär dig. Ditt nya självförtroende kommer från Solen och ger dig massor av bra idéer och extra energi att utför dem med. Under dagen får du en fin komplimang som gör dig rörd.

Vågen 23/9-22/10

Du flyter med strömmen idag. Det finns ingen anledning att sticka ut eller sätta sig på tvären. Du är en person som trivs bäst i en väl fungerande grupp. Om någon annan vill ta rodret så lämnar du gärna över den uppgiften, du ogillar att vara den som tar beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

En dag i taget är det motto som håller din ånga upp just nu. Om du tänker för långt fram i tiden blir du matt så därför sätter du små mål där du försöker klara en sak i taget. Under dagen får du ett väldigt bra råd från en kollega.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ditt humör pendlar väldigt mycket just nu och det irriterar din familj och din partner. Ena stunden är du hur glad och snäll som helst med i nästa sekund så fräser du som en ilsken katt. Ditt pendlande humör har med Pluto och med en omvälvande förändring att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen börjar du lägga upp en plan för hösten. Nu när den sista pusselbiten faller på plats så kan du börja planera både arbete, fritid och resor. En vän hör av sig och vill ha smakråd beträffande klädseln första dagen på ett nytt jobb.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är medveten om att du måste ge ett tråkigt besked till en kollega så du försöker att förhala det så länge du kan. Tyvärr hjälper det varken dig eller din kollega att du skjuter upp beskedet. Bättre att ta tjuren vid hornen direkt, det spar både dig och hen en hel del ångest.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar mycket på hur du ska göra nu. Du står på sätt och vis inför en vägval och det kommer inte bli helt lätt att välja. Du vet att det inte finns något självklart val i det här fallet utan du bör lyssna på din magkänsla och på vad ditt hjärta säger till dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons