Fredag 16/8

16 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns saker som man inte bör säga på telefonen utan vänta med tills man är öga mot öga med personen ifråga. Idag hamnar du i en situation som blir jobbig eftersom du måste välja om du ska ta den enkla men lite fega vägen, eller om du konfrontera en viss person med den information du har,

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir ganska lugn trots att det är mycket att göra på jobbet. Du ser till att organisera arbetet så att det flyter på bra utan att någon lägger sig i och så känner du att du har kontroll. Eftermiddagen bjuder på en hel del nöjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen försöker du övertyga din vän om att du har rätt fast du inte ens själv är säker på om du har det. I det här fallet handlar det mer om att du vill vinna en diskussion än om att bevisa fakta. Kvällen blir mysig snarare än festlig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite osäker på om du ska hänga med en vän eller hålla dig hemma. Visst vill du umgås med hen, men inte när alla andra är med för då känner du dig utanför. Du vet bara inte hur du ska kunna förklara hur du känner för din vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant fredag som handlar om att träffa nya människor och om att skapa vissa kontakter. Visst har du kul, samtidigt så saknar du något eller någon. På kvällen kontaktar du personen ifråga.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir jobbigt att sortera i alla rykten och fakta. Det är viktigt att hålla rätt på vad som är sanning, vad som är falskt och vad som kan vara en del av sanningen. Här gäller det att du tar hjälp av din strukturerade sida.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra fredag där lärandet står i fokus. Du är öppen för nya möjligheter och du vågar ta du svängarna rejält. Du blir beundrad för ditt ärliga sätt och din charmiga personlighet. Kvällen ser ut att bjuda på en fest eller en middag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är trött på att alltid vara den som får skulden när flera medarbetare vägrar vissa saker eller bara undviker en del arbetsuppgifter. Du verkar vara syndabocken i det här fallet och det har du fått nog av. Idag säger du ifrån.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker inbilla dig att du är nöjd med i själva verket saknar du något i ditt liv. Du och en av dina närmaste vänner har glidit ifrån varandra under sommaren och det vill du ändra på. Vill du ha din vän tillbaka får du vara beredd på att jobba för det.

Stenbocken 22/12-19/1

Du upplever en känsla av frihet idag. Det har varit en nervös vecka på många sätt, men idag släpper alla spänningar och du kan slappna av. Dagen bjuder på goda nyheter som innebär en utmaning för dig. Kvällen fokuserar på vänskap och på närhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inga ursäkter för att inte säga som det är till din partner idag, ändå så undviker du att säga sanningen eftersom du inte riktigt vet vilka konsekvenser det kommer att få. Under eftermiddagen och kvällen fokuserar du på dina närmaste.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är missnöjd med vissa saker. Det handlar om att du inte är sann mot dig själv. Just nu hänger d u med personer som du egentligen inte har något gemensamt med, men de är lättsamma, trevliga och inte särskilt krävande. Den person du vill vara med ställer krav och är jobbig, men det är det som du gillar med hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons