Lördag 17/8

17 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På lördagen försöker du att inte hetsa en person som du gillar att reta men som oftast blir förbannad på riktigt när ni gnabbas. Idag har du ett intresse av att hen ska hålla sig lugn och då gäller det att hålla sina kommentarer för sig själv.

Oxen 20/4-20/5

Du är på det klara med vad du ska göra idag, men av någon anledning så tar det längre tid än du tänkt dig. Du blir hela tiden avbruten och det gör att ditt arbete inte blir särskilt effektivt. Kvällen handlar om att träffa vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite syrlig mot en vän som egentligen bara vill dig väl. Du anser att hen lägger sig i saker som hen inte behöver lägga sig i. Försök att se saken ur din väns perspektiv. Hen ser vad du gör för fel och vill hjälpa dig att spara både tid och pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar till en del oväntade metoder för att få som du vill idag. Det är en blandning mellan charm, manipulation och en hel del övertalning. Det viktiga för dig är att ni träffas och att ni spenderar dagen tillsammans. Kvällen bjuder på en rejäl överraskning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du skäms lite för hur en vän beter sig, men du väljer att inte visa dina känslor utåt. Hen har ingen aning om vart gränserna går och hen beter sig ofta klumpigt på gränsen till oförskämt. Idag får du höra något som du blir glad för.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som inte ger upp så lätt och det märks idag. Trots flera misslyckanden så strävar du vidare övertygad om att det bara är tid och tålamod som fattas. Du får ofta rätt i dina antaganden, men mer för att övning ger färdighet än för att du är tålmodig.

Vågen 23/9-22/10

Du hamnar i en situation där flera personer vill att du ska välja och det gör dig arg eftersom det sista du vill just nu är att ta någons parti. Under dagen får du möjligheten att styra upp en gemensam gruppaktivitet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vila och ta det lugnt. Du är en aktiv person som inte gärna slappar, men just idag så säger din kropp ifrån och du väljer att lyssna på den eftersom du vet vilka konsekvenser det får om du inte gör det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker charma dina partner med uppmärksamhet, ömhet och massor av humor men hen är ändå frånvarande. Det är som om hen dragit sig tillbaka till ett hemligt rum dit du inte kan nå. Du vet av erfarenhet att den är lönlöst att prata med din vän om den här känslan du har att hen är på väg bort.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir jobbig, rolig och utmanande. Du får testa dina gränser och du gör bättre ifrån dig än trodde att du skulle. Du sporras av utmaningar och idag så bidrar stämningen och allt runt omkring till att du glömmer bort hur jobbigt det är och fokuserar på att ha kul istället.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en anledning till att du inte riktigt kan slappna av idag. Det handlar om en problematik på jobbet som dröjer sig kvar fast det är helg. Även om du vill så kan du inte bara släppa taget om det här. Kvällen blir trevlig men lite sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du väljer dina ord med omsorg idag eftersom du inte vill såra din vän men du måste ändå vara ärlig mot hen. Tyvärr hjälper inte din omtanke. Din vän läser dig mellan raderna och det gör att hen förstår precis vad det är som rör sig i ditt hjärta.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons