Söndag 18/8

18 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tar ett stort kliv framåt utvecklingsmässigt den här söndagen. Det handlar om att fullfölja något som du lovat att göra men som du tidigare skjutit på för att du tyckt det verkar så tråkigt. Nu axlar du ditt ansvar och håller dina löften.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir väldigt lugn. Du njuter av att slippa göra någonting. I din värld finns det inget härligare än att få lyxen att bara vara utan krav. Under dagen får du höra goda nyheter och du känner att en börda lyfts från dina axlar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Oavsett om du väljer att ta det lugnt hemma, njuta av stillheten eller om du är ute på äventyr med familjen så ser du till att göra det mesta av den här dagen. På måndagen väntar nya utmaningar och du behöver få en mental uppladdning.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite nervös den här söndagen och söker dig till en vän för att bli lugnad. Du behöver få hen att försäkra dig om att allt kommer att ordna sig. Under eftermiddagen tar du tag i ett projekt som har med en hobby att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska trött efter en lugn inledning men en mentalt prövande avslutning på veckan. Visst är det roligt med förändringar och nya kollegor, men just nu så behöver du fasta rutiner och hitta ett sätt att förankra din vardag på. Du känner att du helt enkelt behöver trygghet.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en underbar söndag med tonvikt på att ta det lugnt och njuta av livet. Det kanske blir en promenad, eller så ägnar du det mesta av dagen åt en hobby som uttrycker din kreativa sida. Under kvällen planerar du för en resa.

Vågen 23/9-22/10

Du är alltid pigg på äventyr, men idag så går inte riktigt saker så som du vill. Marginalerna ärt emot dig och du känner dig lite misslyckad. Under eftermiddagen får du möjligheten att rätta till ett fel och det kommer att spara en hel del tid under veckan.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett ganska dåligt humör idag. Det har hänt så mycket den senaste tiden att du inte hunnit smälta alla intryck och det i sin tur gör att du känner dig utpumpad och trött. Om du har möjlighet ska du ta den här dagen och bara vila och ta det lugnt. Du behöver möjligheten att komma igen mentalt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är rastlös och irriterad den här söndagen. Det finns en förväntan i ditt horoskop som har med en ny början att göra. Kanske ska det börja en ny chef på ditt jobb, du byter arbetsplats eller börjar någon kurs. Oavsett vad nästa vecka innebär så vet du att den blir starten på något annorlunda.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Du låter allt kretsa kring dig själv. Det är en dag som är som gjord för hemma SPA, långpromenader och mentala övningar. Underdagen får du flera goda nyheter som får dig på extra gott humör. Just nu får du information av något slag varje dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att bli klar med ett projekt och det går framåt om än ganska långsamt. Du stressar inte eftersom du vet att det oftast resulterar i att du slarvar och får göra om vissa saker. Under dagen passar du på att koppla av med en hobby i några timmar.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen dövar du saknaden efter en person som du ser alldeles för sällan nu för tiden. Du tänker att om du bara kan glömma hen och gå vidare så kommer det bli enklare, men sanningen är den att du saknar hen mer för varje dag ni är ifrån varandra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons