Måndag 19/8

19 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är lite förvirrad av alla nya intryck den här måndagen. Det är mycket att ta in och det är mycket information på en gång. Du har ett mentalt stöd i en kollega den här dagen och du är glad att ha hen vid din sida. Tillsammans klarar ni vad som helst.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska jobbig. Du behöver komma ikapp efter slutet på förra veckan som inte blev lika effektivt som resten av veckan. Under den här dagen tar du tag i många små projekt som tillsammans bildar en stabil enhet inför hösten. En fin komplimang får dig på gott humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att släppa taget och gå vidare. Det finns alldeles för många minnen och historier som du förknippar med ett visst stadium i ditt liv och det är det som gör det så svårt att inse att det här stadiet är över och nu är det dags för något nytt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag möter du många nya, trevlig och inspirerande människor. Det blir en lite annorlunda men ändå bra dag. Det enda som gör dig lite ledsen är att du inte har någon att dela allt som händer med. Du känner dig lite ensam och därför har du tät kontakt med en vän under dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det här blir början på något bra. Du känner redan från början att du är med och att du faktiskt har energi nog att prestera på de villkor som sätts upp framför dig. En vän hänger sig fast vid dig för att hen känner sig osäker och du gör ditt bästa för att skaka av dig hen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte så glad när du får reda på vem du ska arbeta med framöver. Du hade hoppats på en person som är mer lik dig i sitt sätt att tänka men istället får du raka motsatsen. Du blir lite irriterad på situationen, men saken är den att den här personen kompletterar dig bra om du ger ert samarbete en chans.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn inledning på veckan och det är tur för dig eftersom du har svårt att komma igång på måndagarna just nu. Du är seg efter semestern och friheten som du avnjutit under en lång tid. En kollega ger dig en handlingsplan under dagen som ser intressant ut.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du är glad att du kan gå ifrån under vissa delar av den här dagen. En kollega som ständigt irriterar dig jobbar väldigt tätt inpå dig just nu så du behöver kunna fly en liten stund då och då för att göra dagen uthärdlig. Kvällen handlar om ett konstprojekt av något slag.

Skytten 22/11-21/12

Du får som du vill i ett visst sammanhang men du känner dig ändå lurad på något sätt. Även om du har fått goda nyheter så inser du att det inte är de nyheterna du förväntat dig eller som du egentligen vill ha. Du har ändrats dig någonstans på vägen under den här processen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig, annorlunda och lite konstig dag. Du har en tanke om att hålla dig i bakgrunden och se vad som händer, men du blir medryckt i flera olika aktiviteter och plötsligt befinner du dig mitt i händelserna centrum.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt att bemöta kritik på och du väljer det enklaste och mest rättframma sättet vilket kanske inte är den mjukaste vägen att framföra sin åsikt på. Under dagen tar du ställning till en problematik som kan medföra ekonomisk vinning eller förlust på sikt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en konstig start på veckan, men den blir ändå bra. Du befinner dig i ett sammanhang där du träffar många likasinnade människor och du finner dig snabbt till rätta. Under den här dagen inser du att du faktiskt gjort ett klokt val som satsade på det här projektet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons