Tisdag 20/8

20 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att välja sin position. Det finns flera attraktiva platser tillgängliga på jobbet och nu gäller det att hitta en roll som passar dig. Oavsett om du väljer att vara en ledare eller en i gänget så bör du fundera på vad som är mest sant för dig.

Oxen 20/4-20/5

Den här tisdagen blir trevlig och lagom intensiv. Du har en massa roliga idéer som du vill för in på jobbet, men en del får du kanske avvakta lite med. Under dagen så bestämmer du dig för att inte låta en kollega få så fria tyglar som hen har haft hittills.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har bestämt dig för vilken linje du vill köra på och du får hjälp av en kollega som tänker som du gör. Ni två har alltid klickat bra, men nu blir ni ännu tajtare än innan. Kvällen bjuder på en fysisk utmaning.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har roligt samtidigt som du acklimatiserar dig till nya förhållanden. Under dagen träffar du en ny kollega som du känner att du kommer att kunna arbeta bra ihop med. Kvällen blir senare än du planerat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du försöker att njuta av dagarna, men sanningen är den att du saknat vissa personer väldigt mycket. Även om ni har umgåtts betydligt mindre den senaste tiden så betyder de eller den här personen massor för dig. Det verkar vara en före detta kollega eftersom du saknar att inte se hen varje dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar kritik högst personligt idag även om du egentligen inte behöver ta åt dig alls av den. Det din chef försöker säga är en mer allmän riktad kritik än att hen vänder sig till er på individuell nivå. Under dagen sätter du nya mål inför hösten.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som har lätt för att ångra dig när du väl fattat ett beslut och det händer idag. Det handlar egentligen inte om att du ångrar dig så mycket som att du vill hålla möjligheten till en ändring öppen om något roligare skulle dyka upp.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen innehåller flera saker som kräver noggrannhet och uppmärksamhet. Det är bra om du känner dig utvilad och fokuserad för annars kan du stöta på problem. Kvällen bjuder på varierande underhållning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir lite långtråkig. Du umgås med nya människor men än så länge har du inte mött någon som kan ersätta eller temporärt ta rollen som din närmaste. Du är väldigt trött på dagarna eftersom du sover dåligt på nätterna.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir full av aktiviteter och du har kul och tar för dig mer än du brukar. Du inser att du jobbar med människor som är vana att jobba i lag men som inte vill ta på sig en ledarroll vilket passar dig bra. Under eftermiddagen blir du glad när en vän försöker övertala dig att följa med på en resa.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen är varierande och rolig. Du har många olika projekt i gång så det gäller att du är uppmärksam och inte blandar ihop dem. Underdagen får du möjligheten att utveckla en av din lite mer vågade idéer. Din chef vill testa trots att det är en rätt dyr investering.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du ovanligt harmonisk. Du trodde inte att du skulle finna dig så väl till rätta som du gjort i din delvis nya arbetsgrupp men du har överraskande mycket gemensamt med de här personerna. Privat tar du lite avstånd från någon som hela tiden vill vara dig nära. Du känner dig en smula kvävd.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons