Onsdag 21/8

21 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har sett fram emot den här dagen och du tänker visa vad du går för under press. I grund och botten är de flesta Vädurar tävlingsmänniskor som gillar att prestera. Ingen utmaning är för stor för dig och du visar redan tidigt på dagen vart skåpet ska stå.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en trevlig onsdag där du slipper stressa eftersom du ligger rätt så bra till. Du känner att du behöver se över ekonomin och bygga upp en plan på ett sparande inför hösten. Under dagen får du höra lite smaskigt skvaller av en ung kollega eller släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig för att säga sanningen till en vän eftersom du vet att hen kommer bli sårad. Visst skulle din vän må bättre av att du är ärlig, men du mår inte bra när din vän är ledsen. Under dagen får du ett bra råd från en kollega som kan hjälpa dig med det här dilemmat. Kvällen bjuder på sport.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är ganska grinig på en förälder, släkting eller vän som hela tiden försöker styra dig. Du gillar att känna att du har kontroll och det gör du inte så länge den här personen ska ha koll på allt du gör. Förklara hur du känner för hen. Man kan fortfarande älska en person som man blir galen på.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är vardagen tillbaka på allvar och du har glömt bort hur mycket du avskyr den här vardagslunken. Även om hösten ser lite annorlunda ut och den utmanar dig mer så är det fortfarande ett arbete du går till varje dag och det blir lätt lite för mycket rutiner för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du pressar dig själv lite extra och det är bra. Tack vare att du har energi från Solen så orkar du utmana dig själv i olika sammanhang. Just idag kommer en chef med ett förslag som du mer än gärna anammar. Hen har ofta bra idéer, men den här idén är nästan genialisk.

Vågen 23/9-22/10

Du får sällan så mycket beröm som du får idag. Både kollegor och en chef överöser dig med superlativ vilket känns härligt, samtidigt så misstänker du att de här något i kikaren eftersom de är så odelat positiva till allt du tar dig för.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och lagom utmanande. Du ställs inför viss mindre problem. Håller du bara huvudet kallt och tänker logiskt så kommer allt att lösa sig på bästa sätt. Kvällen blir social och trevlig. Du umgås med kollegor som du inte jobbar så ofta med nu för tiden.

Skytten 22/11-21/12

Det går inte att skylla ifrån sig när du misslyckas med en uppgift idag. Varken charm eller tårar hjälper. Det är bara att göra om och göra rätt. Du blir irriterad både på dig själv och för din chef för det här extra arbetet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du försöker fundera ut något som kan fungera för flera olika personer på samma gång. Det är ingen lätt utmaning, men du har vissa idéer som faktiskt blir riktigt bra när de omsätts i verkligheten. Idag märker du att en ny kollega flirtar med dig och det gör dig glad, lite generad och förvånad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att arbeta logiskt och att inte sväva ut i för mycket även om du vill vara kreativ. Ditt stora problem är att du ofta snöar in på sidospår och glömmer vad det var du höll på med från början. Kvällen blir trevlig och social.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser fram emot att träffa en vän under helgen och du kommer på dig själv med att längta efter hen i alla möjliga sammanhang. På jobbet så väcker olika arbetsuppgifter gamla minnen till liv. Ni är två personer som verkligen kan driva varandra framåt när ni jobbar ihop.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons