Torsdag 22/8

22 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att fungera i en grupp utan att dominera den. Den här gruppen mår som bäst om alla får ta plats och synas. Din roll bör snarare vara uppmuntrande och vägledande än att vara stjärnan i sammanhanget.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir intensiv men rolig. Du och en kollega har mycket att diskutera och tiden flyger fram Under dagen får du höra vissa saker som både kan vara intressanta och lite skrämmande på samma gång. Du inser att det kommer bli en fartfylld höst.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns så mycket du kan göra för att påverka din situation, men att gnälla hjälper inte. Ta för dig av de erbjudande som finns till hands och tillåt dig själv att växa med utmaningarna. Under eftermiddagen får du möjligheten att påverka en kollega i en positiv riktning.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner att du kommer in bättre och bättre i din nya grupp. Du har hittat vänner och du känner att du har mer gemensamt med dem än du haft i tidigare grupperingar. Det blir en rolig och utvecklande torsdag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en person som går in för att lära känna dig ordentligt och du är inte säker på om du verkligen vill ha så mycket kontakt med hen. Hen är bekräftelsesökande, efterhängsen och har ett väldigt dåligt självförtroende.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om de små valen. Det är när du bestämmer dig i detalj som mycket av din framtid avgörs. Du har länge vetat ungefär vilken riktning den här hösten kommer att ta, men det är först nu som du inser vad dina val kommer att innebära.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra och energigivande torsdag där fokus ligget på ett högt tempo och på att vara kreativ. Den här dagen kommer du ifatt inom många nya områden. På eftermiddagen träffar du en person som får dig att inse något nytt om dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt tillbakadragen idag. Det har varit en intensiv vecka och du behöver tid att smälta all information som du fått. Kvällen handlar om att ha förtroende och att tro på framtiden. Du måste försöka se glaset som halvfullt istället för halvtomt.

Annons

Skytten 22/11-21/12.

Du känner att du faktiskt trivs ovanligt bra med att komma tillbaka till jobbet. Rutinerna passar dig bra. Du har fått eller kommer snart få nya kollegor, vilket passar dig och din sociala natur. Kvällen handlar om att prata om framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir lång och krävande samtidigt som du anpassar dig till allt nytt på jobbet. Det blir också en rolig dag där du plötsligt hamnar i en oväntad arbetskonstellation och det bidrar till att du lär känna nya, intressanta människor.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns mycket som du undrar över just nu och vissa av dina frågor får du svar på idag med andra får du vänta in information på. Det blir en ganska intensiv dag med tonvikt på väntan och på att ha tålamod. Kvällen bjuder på nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du trivs inte alls med att vara tillbaka i vardagen. Det är så mycket som du tycker är jobbigt och tråkigt med ditt arbete just nu att du har svårt att fokusera på det som är bra. Här gäller det att fundera igenom hur du ska kunna bli mer positiv till jobbet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons