Fredag 23/8

23 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig men intensiv, du lär känna nya kollegor och du märker vilka du klickar bra med och vilka du föredrar att hålla dig undan. Den här dagen får du visa dina talanger inom ett visst område. Det som du är mest tacksam för är att du och kollega som du känt länge äntligen börjar närma er varandra.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen bjuder på en hel del arbete, men också på en massa skratt. Har du möjlighet så smiter du ut och tar lunch långt borta från jobbet. Du njuter verkligen av den här typen av paus. På kvällen är det familjemys som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på att fatta alla beslut och idag tar du ett steg tillbaka och låter en annan kollega få träda fram i ditt ställe. Visst an det kännas konstigt att inte vara den som blir tillfrågad i olika situationer, men samtidigt så ger dig det här beslutet mer arbetsro och du kommer sova bättre på nätterna.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du provocerar en kollega som blir rasande. Du visste inte att det här ämnet var så känslig, men det är information som du tänker lägga på minnet. Den här kollegan är ingen du gillar så du tycker det är användbart att hitta hens Akilleshäl.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om friheten att fatta egna beslut och friheten att variera arbete med nöjen. Det blir en relativt kort, men intensiv arbetsdag. Har du möjlighet vilar du lite på eftermiddagen så att du orkar vara ut med vänner på kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Det tar tid att hitta tillbaka till rutinerna efter sommaren, men nu tycker du äntligen att de flesta pusselbitar börjar falla på plats. Det blir en skön dag och en bra avslutning på veckan. Kvällen bjuder på en buffé av val så det är bara att välja det som verkar roligast.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir rolig om än lite stimmig. Här hinner du med mycket mer än du gjort tidigare och du känner att du faktiskt utvecklas på flera olika områden. En kollega hjälper dig med att utveckla en idé som du har. Hen kommer med värdefulla tips.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att inte låta sig provoceras av en kollega som kan vara ganska irriterande. Hen går in för att reta upp dig och det borde du veta om vida det här laget. Det som gör din kollega mest frustrerad är när hen inte lyckas irritera dig så håll huvudet kallt.

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som kan ta livet med en klackspark och det gör du just nu. Du trivs med jobbet, kollegorna och med dina vänner. Det enda mörka molnet på din himmel är att om du har en partner verkar hen vara nedstämd och det finns inget du kan göra för att muntra upp hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir din absoluta favoritdag den här veckan. Den handlar om att tävla och visa vem man är. Normalt sett så brukar den här typen av aktiviteter tråka ut dig, men idag väcks din tävlingsskalle till liv på riktigt och du imponerar på dina arbetskamrater. På kvällen vill en vän träffa dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Ditt tålamod är på väg att rinna över. Du har försökt allt från övertalning, att stötta till att till och med hota en kollega som ständigt missbrukar systemet. Tyvärr är det inget som bitar på hen och nu känner du att du måste få ett slut på den här farsen. Kvällen blir rolig och familjär.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Äntligen är veckan över och du kan fokusera på att ta helg. Under den här veckan har du saknat en vän mer än du trodde var möjligt och nu funderar du på att ta kontakt med hen och se om ni kan träffas i helgen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons