Lördag 24/8

24 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du att hitta en stil som passar dig. De handlar om att välja en roll på arbetet och då vill du göra ett bra val. Du har möjligheten att börja om från början i en miljö där ingen har fördomar om vem du är. En del av lördagen ägnar du åt en sport.

Oxen 20/4-20/5

Du har mycket att ta igen hemma den här lördagen. Under veckan har du helt enkelt inte orkat ta itu med vardagssysslor som tvätt och städning vilket gör att förmiddagen kan bli lite monoton. På eftermiddagen eller kvällen är du bortbjuden till en familjevän, eller så går du ut med kompisar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på att tjata på en vän för att hen ska komma igång. Du älskar hen, men det är en av de lataste personer som du känner. Under den här lördagen lyckas din vän till slut motivera sig att delta i ett evenemang av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska tråkig lördag för din del. Du får inte träffa den person som du helst vill träffa för att hen är upptagen med annat. Det gäller att svälja din besvikelse och rikta din energi på något annat kul. På kvällen får du höra en massa skvaller

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen blir en riktig slappardag för all sent födda Lejon. Du behöver den här dagen för att vila upp dig och för att komma ikapp rent mentalt. Under den här dagen försöker du prata med en vän om ett problem som du har som är lite känsligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en underbart slö lördag att se fram emot. Du ägnar stora delar av den här dagen åt att lägga energi på dig själv och på saker som du tycker om att göra. Oavsett om du ägnar lördagen åt en sport, om du lagar mat eller bara vistas ute i naturen så är det här din dag.

Vågen 23/9-22/10

Ditt tålamod är inte det bästa idag och det finns en ung släkting som hela tiden lyckas irritera dig. Det handlar om att hen inte är kapabel att fatta rätt beslut eller se konsekvenserna av sitt handlade. Du vet att det delvis beror på hens ålder, men också på att hen är bortskämd.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på en del olika aktiviteter. Det blir en bra dag där du spenderar en hel del tid utomhus. Under den här dagen försöker du odla dina konstnärliga talanger lite extra. Du får hjälp av en vän som är ovanligt stilsäker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om att försöka och försöka igen. Ge inte upp bara för att du inte lyckas på först gången, du har det i dig. Det finns så mycket du har att vinna på att lära dig att behärska det här området. Både på kort och på lång sikt

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om att sova ut och ta det lugnt. Det här blir en skön dag i ett långsamt tempo vilket passar dig utmärkt. På kvällen träffar du gärna vänner och umgås lite spontant. Kvällen blir lite för sent för de aktiviteter som du planerat in på söndagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får möjligheten att visa en person att du faktiskt har talanger som hen inte känner till. Du gillar att överraska och det gör du idag. På eftermiddagen och kvällen är du social med dina vänner och med din familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill verkligen inte träffa särskilt många personer idag. Den enda du verkligen vill umgås med kan du inte ta kontakt med av olika skäl och det tär på dig. Kanske borde du rannsaka dig själv och analyser vad det är du egentligen vill och känner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons