Söndag 25/8

25 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du samla mod för att bekänna en sak för en vän. Du har ingen aning om hur hen kommer att reagera så därför är du väldigt nervös. Lita på er vänskap, det finns inget som du har gjort som din vän inte kan förlåta. Kvällen handlar om att planera veckan.

Oxen 20/4-20/5

Du ser fram emot att träffa en vän till familjen och lära känna hen bättre. Ni umgicks en del när du var yngre, men nu har det gått ett tag sedan ni såg sist. Under den här dagen tar du också tag i tråkiga saker som räkningar, ekonomi och att planera hösten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har friheten att visa en vän vem du är och hur du fungerar i olika sammanhang. Det blir en lyckad söndag där kreativitet och utveckling står i fokus. Idag överraskar du en person med ett oväntat förslag.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar mod till dig och föreslår något som ligger utanför din bekvämlighetszon. Det visar sig vara ett lyckat drag och söndagen blir en av de bästa dagarna den här veckan. Kvällen handlar om kärlek och om att visa känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du lurar dig själv att tro att du inte bryr dig när du i själva verket gör det motsatta. Erkänn hur mycket den här situationen tär på dig så kommer du kunna hantera den lättare. Det värsta du kan göra mot dig själv är att ljuga för dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en massa aktiviteter inplanerade den här söndagen och frågan är om du kommer att hinna med alla eller om du måste försöka att avboka vissa saker. Ibland är du en tidsoptimist när du planerar och så är fallet den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du blir rätt arg på en släkting som vägrar att göra saker som är bra för hen. Hen vältrar sig i självömkan och et gör dig galen. Du vet att situationen inte alls är så hemsk som din släkting målar upp den utan att allt handlar om vilken attityd man har.

Skorpionen 23/10-21-11

Du hör ett rykte som väcker din nyfikenhet idag och som får dig att vilja forska vidare i ämnet. Det visar sig vara ganska svårt att få fram något. Alla du känner tiger som muren så fort du lyfter det här ämnet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen lite som den kommer och du njuter av att slippa anstränga dig. Det finns mycket du vill hinna med, men inget som du inte kan skjuta på till imorgon. Idag handlar det om dig, din vän och om att vara förälskad.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lite tidig morgon för din del och idag utmanas du från flera olika håll. Du visar vart skåpet ska stå genom att vara lite bättre än alla andra. Utan att överanstränga dig så markerar du att du är den som är bäst i det här sammanhanget. Eftermiddagen bjuder på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns mycket energi i ditt horoskop just nu så det räcker både till att aktivera dig på din fritid och att hålla ett högt tempo på jobbet. Idag kan du vara tvungen att ordna med saker som har med arbetet att göra trots att du egentligen är ledig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du väljer att försöka tränga undan dna känslor och dina tankar på morgondagen. Du har bestämt dig för att försöka ordna med ett byte av vissa arbetsuppgifter, men du vet att det kan ta ett tag att omsätta dina planer från idé till verklighet. Den här dagen använder du till att helt enkelt ladda batterierna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons