Måndag 26/8

26 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På måndagen kommer det krävas samarbete och möjligheter att tänka lite annorlunda. Det blir en givande dag där du får möjligheten att vidga dina vyer lite samtidigt som du försöker att bryta grupperingar och skapa en bättre gemenskap på jobbet.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att tänka utanför boxen och våga lite mer. Det blir en dag där du kan vara kreativ och bygga upp saker från början. Måndagen handlar också om att se sina begränsningar inom vissa områden och att låta sig själv vara svag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill få ett besked, men det finns inget besked att vänta. Det gör dig frustrerad att inte veta, samtidigt som det kan vara nyttig för dig att öva dig i den ädla konsten att ha tålamod. Under eftermiddagen kan en vän behöva din hjälp.

Kräftan 21/6-2./7

Du drar dig för att säga sanningen till en släkting. Hen har redan egna bekymmer så det sista hen behöver är att oroa sig för dig. Visst är det omtänksamt om din släkting, men tänk på att du kanske behöver få dela dina tankar med någon du litar på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen tar du tag i saker som är praktiska. Det kan handla om utvecklar idéer eller att utforma en budget som håller för det som du vill utveckla En chef bevakar din insats med stigande nyfikenhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du rör dig i lite okända vatten idag så ta det försiktigt. Du vet inte var gränsen för vad du klarar av går så det finns en risk att du tar på dig för mycket ansvar. Kvällen handlar om att ge och ta. Du vet vad du vill när det kommer till dina privata relationer.

Vågen 23/9-22/10

Idag sågar du en kollega som försöker tänka innovativt. Du märker att hen blir sårad av din kritik, samtidigt vill du inte att hen ska fortsätta lägga ned tid och jobb på något som uppenbarligen inte kommer att fungera.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte helt klar när det kommer till att uttrycka dig idag. Du har mycket du vil ha sagt så det finns en risk att du blir otydlig och missar att få fram ditt budskap. Det bästa du kan göra är att skriva ned stolpar på de viktigaste punkterna så att du får med dig det mest väsentliga i ditt framförande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag håller du dig lite för dig själv. Du behöver få tid att tänka, Något har hänt som gör dig frustrerad men som du inte kan påverka. Du får höra om en förflyttning eller en ändring av arbete och den här förändringen gör dig inte glad.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen tänjer på ditt sätt att tänka och du tycker det är kul med utmaningen. Du får lära känna en ny person den här dagen och du märker att hen och du klickar bra. Under dagen får du också nyheter som rör en gammal bekant.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är inte alltid lätt att vara rättvis och det märker du idag. Du hamnar i en situation där du tvingas att döma mellan två kollegor som du tycker bra om. Du känner att du måste försöka vara opartisk samtidigt som du vet att du egentligen fördrar den ena personen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bestämmer dig för att försöka förändra något som har med din vardag att göra. Det kan vara att byta arbetsuppgifter, byta grupp i ett samarbete eller kanske något så drastiskt som att byta jobb helt. Du vet vart du vill och du visar ett för dig ovanligt driv för att komma dit.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons