Onsdag 28/8

28 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du chansar inte idag utan tar det säkra för det osäkra och det visar sig vara ett smart drag. Du kommer att vinna en hel del fördelar för att du agerar så genomtänkt som du gör. En kollega och du har börjat komma varandra riktigt nära. Det här är en person som du verkligen kan relatera till.

Oxen 20/4-20/5

Det finns olika sätt att se på saken och du väljer det pragmatiska. Du är inte en person som låter känslorna rusar iväg med dig utan du analyserar situationen, utvärderar den och agerar efter det mest logiska alternativet. Kvällen bjuder på trevligt skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan slappna av och luta dig tillbaka. Du har gjort det som förväntats av dig och lite till så njut av dina prestationer. Under dagen får du beröm från en chef och du gillar den positiva feedback som du får. Kvällen handlar om att möta krav.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu slarvar du med saker som du borde vara noggrann med och det kommer att innebära extraarbete för dig mot slutet av veckan. Du bryr dig inte eftersom du fokuserar mest på nuet och låter morgondagens bekymmer vara morgondagens.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett mod och en härlig humor hos dig som charmar de flesta. Du har ditt sätt att se på verkligheten och det gör vardagen lite lättare och lite trevligare. Idag kommer du på dig själv med att tänka på en gammal kollega som du inte jobbar ihop med längre. Du saknar hen och hens humor.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att säga både ja och nej på samma gång. Det kan låta lite konstigt, men det innebär att du måste sätta gränser utan att begränsa dig själv. Du kan anta utmaningen du får idag, men du måste begränsa den så den inte tar upp hela din arbetstid.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika sätt att hantera en konflikt och du väljer att inte ta parti. För dig är det svårt att välja sida eftersom du tycker att båda parter har både rätt och fel på samma gång. Eftermiddagen blir givande men samtidigt lite för intensiv för din smak.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir intressant. Du utvecklar vissa arbetsmetoder och det är något som du vet kommer att spara både tid och pengar på sikt. Du vet att det jobb och den tid du lägger ned idag kommer du att få igen med ränta framöver.

Annons

Skytten 22/11-21/12

För dig är det en relation som är viktig. Som Skytt kastar du dig in i ett intresse oavsett om det är ett förhållande, en hobby eller ett arbete med full passion. Du häger dig helt och fullt åt det som du för tillfället är intresserad av och just nu kretsar hela ditt liv kring kärleken.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir lite jobbigt att balansera alla aktiviteter i ditt liv just nu, men du lyckas bra så länge du inte slarvar med mat och sömn. Om du sover ordentligt och äter rätt så kan du utföra underverk så slarva inte med det mest basala. Den här dagen får du en fin komplimang och goda nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i ett projekt som har med en hobby att göra. Det blir en bra dag där du fokuserar på små saker och på att arbeta så effektivt som du kan. Du vill komma hem tidigt idag för att hinna med att hjälpa en vän eller släkting med ett projekt som hen har.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir okej. Du har kanske inte jättekul, men du känner att du lär dig saker och du bygger för framtiden. Den här dagen vandrar dina tankar iväg till mer privata områden som kärlek och relationer. Det finns vissa saker som du inte är helt nöjd med.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons