Torsdag 29/8

29 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns möjligheter att binda ihop en grupp på arbetsplatsen så att den fungerar lite bättre. Underskatta aldrig dina egenskaper som ledare. Under eftermiddagen får du möjligheten att ägna dig åt en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir lite stressig eftersom det är mycket du vill hinna med och tiden är knapp. Här är det organisation som gäller. Försök att hålla ett jämnt tempo över hela dagen och skriv upp saker som är viktiga att komma ihåg. Kvällen blir mysig men lite sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till en vän som ber dig om en tjänst trots att du vet att det kommer att ta en hel del tid och ork från annat viktigt som du har på gång. Problemet med din vän är att hen aldrig tänker på vad det är hen egentligen ber om.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en person som du saknar väldigt mycket och hur du än försöker hitta tid för er att umgås så känns det nästan omöjligt eftersom hen ofta är upptagen. Tänk på att hålla tät kontakt via telefonen istället. När hen får en möjlighet kommer hen att vilja träffas så ge inte upp hoppet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har så mycket att säga en person men när ni väl ses så får du inte ur dig någonting. Det handlar om att du plötsligt blir blyg vilket kan vara konstigt eftersom ni känt varandra så länge. Det är inte rätt tillfälle att yttra vissa saker om du känner dig osäker, vänta in en tidpunkt som känns rätt istället.

Jungfru 23/8-22/9

Det är rätt krävande på jobbet just nu och du känner att du har svårt att hålla det tempo som din chef förväntar sig av dig. Du försöker säga ifrån men då blir du bemött med motargumentet att du är lat. Fundera på att ta dina klagomål till en högre chef istället.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker smita undan en tråkig uppgift men får dåligt samvete när det hamnar på en annan kollega istället. Du vet att hen tar på sig det här för din skull och därför så tänker du ut ett sätt att visa hur tacksam du är.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen är en balansgång. Just nu är det mycket starka känslor på arbetet och du hamnar ofta i mitten av en konflikt där båda sidor vill att du ska deras parti. Idag stöter du på en liknande konflikt mellan två kollegor och då gäller det att vara diplomatisk men bestämd. Det här är inte din strid.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner att kraven på dig trappas upp under veckan och det gör dig irriterad. Du tycker att det borde räcka med att göra sitt bästa, men du har insett att ditt bästa ä inte bra nog för din chef. Hen vill att du ska anstränga dig mer så att du når nya höjder.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen inser du att du hamnat i en grupp med mycket bra mycket bra människor och du inser att det här grupparbetet kan bli ett av de bästa du gjort. Vanligtvis fördrar Stenbocken att jobba ensam, men du känner att du växer och utvecklas i den här gruppen tack vare era olikheter.

Vattumannen 20/1-18/2

På torsdagen försöker du avsluta ett projekt som tenderar att dra ut på tiden. Både dina kollegor och din chef är irriterade på att det ena problemet efter det andra dyker upp men du försöker att se på situationen lite mer pragmatiskt. Om du klarar av alla problem i början så kommer resten av hösten flyta på smidigt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant dag där du inser att du faktiskt inte sitter på alla svaren och att vissa av dina kollegor är smartare och mer drivna än du är. Din vinnarinstinkt vaknar till liv och plötsligt vill du visa vad du går för.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons