Fredag 30/8

30 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att göra ett intryck utan att ta över en viss uppgift. Du har lätt att se vilka fel som gjorts men vitsen är att dina kollegor själv ska upptäcka sina misstag inte att du ska rätta till dem åt dem. Kvällen bjuder på en överraskande vändning.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att ta ansvar och om att leda och styra arbetet. Du är bestämd och drivande vilket är bra. Idag har du att göra med personer som kan bete sig barnsligt så se till att inte sjunka till deras nivå utan försök att vara den vuxna. Kvällen handlar om fredagsmys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är snabb i vändningarna ibland och så är fallet idag. Det är bra att du är så uppmärksam annars kan det blir övertid både för dig och för dina kollegor. Idag tar du tag i ett projekt som blivit liggande hela veckan. Kvällen handlar om vänskap och om kärlek.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu går det mesta din väg och du har riktigt roligt. Det blir en härlig fredag med fokus på gemenskap och på att lyckas tillsammans. Den sociala Kräftan uppskattar den här typen av grupparbeten eftersom delad glädje är dubbel glädje. Kvällen fokuserar du på något eller någon du saknar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen ändrar du dina planer på grund av att vissa personer inte kan vara med och då orkar inte du heller. Du har varit social hela veckan och kan mycket väl tänka dig en kväll ensam framför tv. Just nu behöver du få vara ifred för att smälta alla nya intryck.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar åt dig av vad en kollega säger fast hen egentligen inte menar något illa. Ditt största problem just nu är du så lättsårad på grund av Månens position och det gör att du tar saker mer personliga än det är. Kvällen bjuder på en massa aktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Du ägnar den här dagen åt att söka information som av någon anledning är svår att få fram. Dagen börjar enkelt och du känner att du har bra flyt, men ju mer timmarna går ju mer kör du fast i ett spår som visar sig vara rätt så långsökt.

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt humör gynnar dig inte idag. Du blir arg utan minsta anledning och risken är stor att du låter din irritation gå ut över fel personer. Försök att räkna till tio när du känner att du börjar få nog av vissa kollegor. Kvällen blir roligare än dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker ställa allt till rätt idag men alla hårda ord ligger fortfarande emellan er. Du inser att det är svårt att ta tillbaka något som redan är sagt. Du vänder dig till en vän för att få råd i hur du ska hantera situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir varierande, social och lärorik. Du tar in information och du känner att du lär dig nya tekniker och ett nytt sätt att tänka. Under kvällen får du en fin komplimang som gör dig glad. Det här blir en lyckad fredag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt att säga saker på men idag lyckas du verkligen få fram saker på rätt sätt. Du formulerar dig så att budskapet går fram utan att såra eller att ställa krav. Under dagen umgås du med vänner och det blir riktigt trevligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir lite förolämpad av att din vän tror att du bara ska acceptera det hen har gjort utan att det blir några konsekvenser. Vanligtvis är Fisken inte särskilt långsint, men just nu är det så mycket som du tvivlar på i den här relationen att det här kan bli droppen som får bägaren att rinna över.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons