Lördag 31/8

31 aug, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att räcka till fast du känner att du inte riktigt har kunskapen. Det blir en intressant dag där du får perspektiv på vissa saker. Dagen är även väldigt familjebetonad, du umgås med din nära och kära under större delen av eftermiddagen och kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Ibland tar du till genvägar för att lyckas och idag är en sådan dag, men du ser till att inte fuska med det som du tycker är viktigt. Under dagen bestämmer du dig för att säga nej till en vän som utmanar dig. Kvällen blir trevlig med god mat och många skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som lätt bli förolämpad om du tycker att personer som du knappast känner kritiserar dig. På grund av Månens position är du extra känslig för allt som kan tolkas som kritik. Den här dagen känner du dig utpekad av en granne eller bekant. Kvällen blir mysig och familjär.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är inte så tuff som du spelar. Inom dig så känner du dig mest tom eftersom du saknar någon så mycket. Du försöker hålla en glad fasad utåt, men de som känner dig väl genomskådar dig. Ett samtal eller ett sms från rätt person kan verkligen få din dag att bli bättre.

Lejonet 23/7-22/8

Du är envis och du är väldigt fokuserad på att sätta din senaste plan i verket. Det kan var en av dina sämsta idéer någonsin, men det bryr du dig inte om eftersom du är så övertygad om att den kommer att bli en succé.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt lågmäld den här lördagen. Det handlar varken om att du är trött eller nere utan helt enkelt på att du har lite att tänka på. Du har fått ett erbjudande som du inte vill tacka nej till innan du verkligen funderat igenom det ordentligt.

Vågen 23/9-22/10

Ibland kan du vara väldigt naiv och det är du idag. Du låter duperas av en person charm och hens lättsamma sätt att du inte märker att du blir lurad. Efteråt så inser du att du begått ett misstag men då är det för sent att rätta till. Låt det här bli en läxa för dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du närmar dig att avgörande och då är det bra att du har tänkt igenom dina alternativ ordentligt. Du brukar inte vara den som är eftertänksam utan du brukar mer gå på instinkt, men det här betyder så mycket för dig att du inte vill göra ett misstag.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lugn och skön. Du tillbringar den med personer som får dig att må lite bättre. Under dagen får du ett oväntat sms eller ett samtal från en person som får din puls att höjas. Du var inte beredd på att den här hen skulle höra av sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om konkreta mål och om att mäta sin styrka inom ett visst område. Du vet att du är i fin form, men du blir ändå förvånad över hur bra du presterar. Idag känner du en verklig stolthet över din insats och du njuter till fullo av kvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen bjuder på spänning och på en hel del väntan mellan varven. Du får ett positivt besked och det ger dig stora förhoppningar framöver. Kvällen handlar om att fira en framgång. Du unnar dig både trevligt sällskap och riktigt god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag funderar du lite mer över ett beslut som du är på väg att fatta. Den kommer inte att bli enkel t på något sätt, men det här är vad du vill och ingen ska hindra dig från att för verkliga dina drömmar. Kvällen bjuder på skratt och på en god nyhet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons