Söndag 1/9

01 sep, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På söndagen kommer du på dig själv med att tänka lite extra på en person som du kommit närmare den senaste tiden. Det är så mycket du beundrar hos hen, drivet viljan att prestera och hens fantastiska förmåga att alltid få dig att må så fort ni ses. Du vill att ni ska börja umgås ännu mer men du vet inte hur du ska ta steget.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att ta det lugnt och njuta av att vara ledig. Det kan vara en bra dag att unna dig några timmar till att göra precis vad du vill. Du behöver inte redovisa din tid för någon idag och det är en oväntad lyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar ställning mot en person som du oftast tar parti för och det kan väcka en del heta känslor. Det handlar om att du tycker att hen har betett sig barnsligt och att du faktiskt tycker att hen borde ta och växa upp lite.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att höra dig för med vänner. Du inser att du har möjligheten att få umgås med en person som du tänker på nästan jämnt, men då måste du hugga chansen direkt annars kommer hen att vara upptagen med annat. Föreslå något som du vet att hen tycker om att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg på en vän för du känner dig snuvad på en aktivitet. Hen planerar något utan dig och det är det som gör dig upprörd. Ni brukar alltid hänga ihop så det här får dig att känna dig ratad. Kvällen bjuder på en överraskande vändning.

Jungfru 23/8-22/9

Du unnar dig att vara riktigt lat idag. Det är inte ofta som du kan slappna av så mycket som du gör just idag och därför blir det en fantastisk men inte särskilt produktiv söndag. Under eftermiddagen umgås du gärna med familjen eller med släkten.

Vågen 23/9-22/10

Du är målmedveten och det är bra, men låt inte dina ambitioner ta över ditt liv helt. Idag är det en dag som passar fantastiskt bra till utomhusaktiviteter som inte har med jobbet att göra. På eftermiddagen blir du påmind om varför en viss person är så speciell.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att vara behjälplig för andra. Det kan vara en släkting, en vän eller en bekant som behöver en hjälpande hand och då finns du där. Under dagen passar du på att lära dig lite fakta om ett nytt intresse som du snappat upp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är seg i huvudet idag och därför märker du inte varningssignalerna innan det är för sent. Din vän är på dåligt humör och blir provocerad för minsta sak vilket du inte noterar innan du kliver på hens väldigt ömma tår.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att känna sig nöjd med sig själv och om att planera framåt. Det blir en innehållsrik dag som bjuder på en hel del roliga aktiviteter. På eftermiddagen eller kvällen finns det någon som gärna vill träffa dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att varken se eller höra vissa kommentarer och det är kanske bra för annars kulle du bli arg på riktigt. Det finns särskilt en person som ofta kommer med syrliga pikar men du väljer helt enkelt att ignorera dem.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen är du på rätt så dåligt humör och det hjälper inte att en släkting, partner eller vän plågar dig med sitt missnöje och sitt ältande. Du fräser ifrån och den här gången är det på allvar. Du har fått nog. På kvällen tar du kontakt med en person som du tror kan ge dig ett bra råd.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons